۷۸۸ طرح برق‌رسانی در خراسان جنوبی به بهره‌برداری رسید

بیرجند - ایرنا - ۷۸۸ طرح برق‌رسانی استان خراسان جنوبی با اعتبار ۲۸۹ میلیارد ریال در اولین پویش سراسری "هر هفته الف - ب ایران " در سال ۱۴۰۰، به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی روز سه‌‎شنبه در حاشیه این مراسم که با حضور ویدئو کنفرانسی وزیر نیرو برگزار شد، گفت: در اولین پویش سراسری "هر هفته الف - ب ایران " در سال ۱۴۰۰، هشت هزار و ۱۴۲ طرح توسعه، احداث، اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌های توزیع برق در ۳۱ استان کشور به بهره‌برداری رسید که سهم خراسان جنوبی ۷۸۸ طرح با اعتبار ۲۸۹ میلیارد ریال بود.

مهدی دادگر افزود: ۷۸۸ طرح برق‌رسانی در زمینه تامین برق، اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌های شهری و روستایی، طرح‌های کاهش تلفات، توسعه و بهبود سیستم‌های روشنایی معابر، مدیریت مصرف و تعویض کنتور که در نیمه دوم سال ۹۹ اجرا شد امروز به بهره‌برداری رسید.

وی بهره‌برداری از ۱۴۷.۳ کیلومتر پروژه تبدیل سیم به کابل خودنگهدار در استان را از مهمترین پروژه‌های افتتاحی ذکر و اضافه کرد: از ابتدای شهریور ماه تا پایان سال ۹۹ بالغ بر ۱۴۷ کیلومتر از شبکه‌های سیمی در استان با اعتبار بیش از ۱۱۷ میلیارد ریال به شبکه کابل خودنگهدار تبدیل شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی کمک به حفظ محیط زیست، کاهش میزان تلفات در شبکه‌های توزیع، افزایش قابلیت اطمینان شبکه در مقابل شرایط جوی و اتفاقات ناشی از برخورد اشیای خارجی، افزایش ایمنی هنگام کار روی شبکه برق، کاهش انرژی توزیع نشده و افزایش رضایتمندی مشترکان را از مزایای اجرای این طرح برشمرد.

وی گفت: با تبدیل ۱۴۷ کیلومتر شبکه سیم به کابل خودنگهدار، تلفات به میزان ۴۰۰ هزار کیلووات ساعت کاهش یافته و از خسارت و شاخه‌زنی حدود ۳۰ هزار اصله درخت در مسیر شبکه‌های توزیع جلوگیری شده است.

دادگر افزود: همچنین حدود ۳۱ درصد شبکه‌های فشار ضعیف استان معادل هزار و ۶۰۰ کیلومتر به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

وی اظهار داشت: با جذب اعتباررات مورد نیاز در سال ۱۴۰۰ نیز برنامه‌های توسعه و ترمیم و تبدیل شبکه سیم به کابل خودنگهدار طبق برنامه‌ریزی پیش بینی شده ادامه خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: با اقدامات انجام شده اکنون ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۹۹.۹ درصد خانوارهای روستایی این استان از نعمت برق برخوردار شده‌اند.

وی ادامه داد: ۱۰۰ درصد جمعیت روستایی بالای ۱۰ خانوار از انرژی برق برخوردار هستند.

همچنین در این آیین از ۱۰ شرکت برتر در برنامه‌های شاخص شرکت توانیر قدردانی شد که شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی نیز در فعالیت‌های قبض سبز، طرح هوشمندسازی مرکز اتفاقات (هما)، طرح کاهش تلفات و سامانه پوشش بیمه‌ای مشترکان موفق به اخذ تندیس مربوط به این طرح‌ها به عنوان یکی از شرکت‌های برتر انتخاب شد و مورد تقدیر قرارگرفت.

هشت هزار و ۱۴۲ پروژه توسعه، احداث، اصلاح و بهینه‌سازی شبکه برق با اعتبار ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان در قالب پنج طرح بزرگ در سطح کشور همزمان با نخستین پویش #هر هفته_الف_ب_ایران در سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha