به گزارش ایرنا، وزارت بهداشت افغانستان در این اطلاعیه اضافه کرد بیشترین تعداد افراد مبتلا به ویرس جهش یافته از مسافران بازگشته از پاکستان با ۵۷ مورد در استان مرزی ننگرهار در شرق کشور ثبت شده است.
وزارت بهداشت افغانستان از مردم خواسته است با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی ،رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک در جلوگیری از همه گیری کرونا کمک کنند.
اما آنچه که در این روزها در کابل پایتخت افغانستان که یکی از پر رفت و آمدترین شهرهای این کشور مشاهده می شود ، هیچ اثری از رعایت پروتکل های وزارت بهداشت افغانستان مشاهده نمی شود و از هر یکصد نفر کمتر از سه نفر از ماسک استفاده می کنند.
براساس گزارش خبرنگار ایرنا، رعایت پروتکل های بهداشتی حتی در مدارس و دانشگاههای افغانستان نیز بسیار کم است.
«میرویس علیزی» یکی از سخنگویان وزارت بهداشت افغانستان به رسانهها گفته است وزارت بهداشت به افراد بالای ۵۰ سال ،مهاجران داخلی و خارجی واکسن تزریق می کند.
وی از عشایر،زندانیان ،افراد دارای بیماری های خطرناک خواست با مراجعه به مراکز بهداشتی استان ها نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند.
با اعلام لخته شدن خون در افرادی که واکسن انگلیسی دریافت کرده اند شک و تردید برای دریافت واکسن کرونا در بین افراد مختلف در افغانستان افزایش یافته است.
یکی از نمایندگان مجلس افغانستان که چند روز پیش در یکی از برنامه های تلویزیونی در کابل شرکت کرده بود گفت که هرچند نمی داند که تاکنون به این بیماری مبتلا شده یا نه ولی برای دریافت واکسن اقدام نمی کند.
در افغانستان تاکنون حدود ۸۶ هزار نفر واکسن کرونا از محل کمک های هند به این کشور دریافت کرده اند اما در روزهای نخست مرگ یک نفر در بامیان باعث شد که مردم برای دریافت واکسن مردد شوند.
وزارت بهداشت افغانستان روز گذشته اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۲ نفر بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند و ۹۴ تن دیگر به کرونا مبتلا شده اند.
براساس این گزارش،تعداد مبتلایان به کرونا در افغانستان به ۵۶ هزار و ۸۷۳ تن رسیده است که از این تعداد ۵۱ هزار و ۹۲۸ تن بهبود یافته و دو هزار و ۵۱۲ تن دیگر جان خود را از دست دادند.
نظر شما