محمدرضا عبدالرحیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر ۲۵ روستای منطقه آزاد ماکو نیازمند جایگزینی مدارس کانکسی با مدرسه جدید است.
وی افزود: از این تعداد ۱۳ روستا در شهرستان ماکو، چهار روستا در شهرستان شوط و هشت روستا در شهرستان پلدشت دارای مدارس و کلاسهای کانکسی هستند و به سرعت باید جایگزین شوند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو با اشاره به اهمیّت ایجاد فضاهای آموزشی مطلوب برای آموزش و تربیت دانشآموزان اظهار داشت: با وجود محدودیت درآمدی و منابع سازمان، این پروژهها جزو پروژه های اولویتدار و زیربنایی توسعه انسان محور منطقه تعریف شد و با جدیّت ادامه خواهد یافت.
وی تاکید کرد: توسعه زیربنایی منطقه و رسیدن منطقه در ابعاد مختلف آموزشی و بهداشتی و درمانی به سطح استاندارد در کنار تقویت و گسترش تولید و سرمایه گذاری های اقتصادی با جدیت در دستور کار سازمان منطقه آزاد ماکو است.
عبدالرحیمی با بیان اینکه این تفاهم نامه به منظور مشارکت در احداث و تکمیل ۲۵ مدرسه جایگزین مدارس کانکسی ۲۵ روستای واقع در منطقه آزاد ماکو در مدت یک سال منعقد شد، بیان داشت: با امضای این تفاهم نامه بلافاصله انتخاب پیمانکاران از طریق سازمان نوسازی مدارس صورت می گیرد و پیش بینی می شود ظرف ۴۵ روز آتی پیمانکاران ذیصلاح انتخاب و عملیات اجرایی مربوط شروع شود.
وی اضافه کرد: درحال حاضر سه مدرسه با ۲۷ کلاس درس در شهرستان های ماکو" روستای آدغان"، شوط " شهر یولاگلدی" و پلدشت " روستای قیر کندی " تماما" با هزینه سازمان منطقه آزاد ماکو در حال احداث می باشد و با اتمام آن ۸۰۰دانش آموز از مزایای آن بهره مند خواهند شد.
وی ادامه داد: تمامی هزینه های احداث این مدارس به مبلغ ۱۲۰میلیارد ریال از محل در آمدهای سازمان هزینه می شود.
مساحت منطقه آزاد ماکو بیش از چهار هزار کیلومتر مربع و جمعیت آن بر اساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، حدود ۲۰۰ هزار نفر است که با این آمار، این منطقه عنوان بزرگترین منطقه آزاد کشور را به خود اختصاص داده و در بسیاری محافل مرتبط به عنوان "شانگهای ایران" شناخته میشود که باید برای رسیدن به اهداف این حوزه، شاهد تلاش بیشتر مسووولان باشیم.
ماکو یکی از شهرهای شمالی آذربایجانغربی است که در مجاورت کشورهای ترکیه و جمهوری آذربایجان قرار دارد و به ترتیب دارای ۱۳۰ و ۱۴۰ کیلومتر مرز مشترک با این کشورهاست.
نظر شما