رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: این واحد خدماتی درمانی در دو طبقه شامل اورژانس سوختگی و پرتوی، بخش سوختگی و استریل ساخته شده و دارای ۲ اتاق عمل مجزا و مجهز است.
دکتر سید«محمد جمالیان» افزود: در طبقه همکف و در بخش اورژانس سوختگی ۱۱ تخت بستری و در اورژانس پرتویی پنج تخت تعبیه شده و به مراجعان خدمات رسانی میکند.
وی تاکید کرد: در طبقه اول نیز ۹ تخت بستری سوختگی، تجهیز شده که در کنار بخش استریل به بیماران و مراجعان ارائه خدمت میشود و طبقه دوم این بیمارستان نیز تاسیسات و دستگاههای هواساز نصب شده تا کاملا کامل و مجزا باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه در این بیمارستان ۲ اتاق عمل کاملا مجزا ساخته شده است، گفت: با راه اندازی این مرکز و اتاق عمل، دیگر نیازی به مراجعه هم استانیها برای درمان و خروج آنان از اراک و استان نیست و این مرکز درمانی میتواند علاوه بر ارائه خدمت به مردم استان مرکزی، به استانهای همجوار نیز خدمت رسانی کند.
جمالیان افزود: این مرکز درمانی به وسعت سه هزار و ۱۰۰ متر به اضافه ۳۰۰ متر موتورخانه است که از شهریور سال ۹۶ آغاز و فروردین امسال به بهرهبرداری رسید.
وی اظهار داشت: این پروژه در ۳ قرارداد ساختمانی و موتورخانه و با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال ساخته شده است.
وی ضمن تشکر از سازمان انرژی اتمی و نیروگاه خنداب در کمک و حمایت از ساخت و تجهیز این مرکز درمانی، خاطرنشان کرد: در قرارداد نخست که شهریور سال ۹۶ با مبلغ ۶۱ میلیارد ریال منعقد شد، پس از ۱۸ ماه و پیشرفت ۵۰ درصدی طرح ادامه کار با پیمانکار خاتمه و طی قرار دادی جدید، ادامه روند ساخت و تکمیل پروژه از سر گرفته شد.
وی تاکید کرد: در قرارداد دوم که دی ماه سال ۹۸ و با اعتباری بالغ بر ۷۳ میلیارد ریال بسته شد، کار با قدرت ادامه یافت تا امروز شاهد به ثمر نشستن این پروژه باشیم.
جمالیان گفت: قرارداد موتور خانه نیز به صورت مجزا با هزینه ای بالغ بر ۹۱ میلیارد ریال منعقد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: هزینه ساخت این طرح ۳۰۰ میلیارد ریال برآورد شد که با احتساب هزینه تکمیل و تجهیز ساختمانی (حدود ۵ میلیارد) و محوطه سازی (۵ میلیارد) به بیش از ۴۰ میلیارد تومان خواهد رسید که البته این رقم به غیر از تجهیز تجهیزات درمانی از جمله تخت ها است.
۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و ۷۲۶ کارشناس رشته های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت میکنند.
نظر شما