به گزارش ایرنا، «قدرت الله ولدی» عصر شنبه در دیدار با سردار سیلواری مسوول اجرایی دانشنامه دفاع مقدس استان همدان اظهار داشت: به رشته تحریر درآوردن خاطرات جبهه و جنگ برای آیندگان اقدامی ناچیز در مقابل جانفشانی و از خودگذشتگی شهدا و خانوادههای معظم آنان است.
وی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت سپهبد شهید «علی صیاد شیرازی» افزود: شهادت سرداران بزرگی همچون شهید «حاج قاسم سلیمانی» و شهید صیاد شیرازی در مقابل استبکار جهانی، منافقان و مفسدان نشان دهنده این است که هنوز دفاع مقدس ادامه دارد و دربِ باغ شهادت باز است.
فرماندار ویژه ملایر با تاکید بر اینکه تهیه و تدوین دانشنامه دفاع مقدس این شهرستان باید در اولویت کاری قرار گیرد ادامه داد: باید از توان و ظرفیت محققان، مولفان، پیشکسوتان جبهه و جنگ، ارگانها و نهادهای مختلف این شهرستان استفاده تا در مدت زمان مناسب این دانشنامه تکمیل و تدوین شود.
ولدی با بیان اینکه معادل اعتبار استان همدان برای دانشنامه دفاع مقدس ملایر اعتبار در نظر گرفتیم تاکید کرد: دانشنامه دفاع مقدس ملایر از ۶ ماه گذشته شروع به کار کرده و تاکنون روند کار به خوبی پیش رفته و این روند نباید تعطیل شود.
وی با تاکید بر اینکه در روند تهیه و تدوین این دانشنامه نباید وقفه ایجاد شود گفت: خاطراتی که از شهدا جمعآوری میشود باید منطبق بر واقعیتها باشد و با بهرهگیری از همه اساتید و محققان، یک کار علمی و کارشناسی و بدون نقص و با زمانبندی مشخص ارایه شود.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز با اشاره به تشکیل کمیتههای زیر مجموعه این دانشنامه و همکاری دانشگاه ملایر، گروه مهندسی رزمی ۴۳ امام علی(ع) و حوزههای علمیه خواهران و برادران این شهرستان در تهیه و تدوین دانشنامه دفاع مقدس گفت: تهیه این دانشنامه زمانبر است و باید یک کار کیفی و علمی ارایه شود.
حجت الاسلام طالب ترکاشوند ادامه داد: تاکنون بیش از ۶۰ مدخل برای دانشنامه دفاع مقدس ملایر توسط استان همدان تعیین شده و بیش از ۵۰ مدخل نیز در این شهرستان اضافه شده است.
رییس اداره کتابخانههای عمومی ملایر نیز به تشکیل سه تیم عملیاتی در این زمینه اشاره و بیان کرد: برای تهیه و تدوین دانشنامه دفاع مقدس ملایر در مرحله نخست ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار توسط فرماندار ویژه ملایر اختصاص داده شد که از این مبلغ ۶۰ میلیون تومان آن تخصیص یافته است.
سید مهدی آخشیک با بیان اینکه همت جمعی برای تهیه و تدوین این دانشنامه در ملایر وجود دارد گفت: سال گذشته ۱۰ عنوان کتاب در زمینه دفاع مقدس در این شهرستان رونمایی شد که پنج عنوان دیگر نیز با موضوع دفاع مقدس و شهدا آماده رونمایی است.
به گزارش ایرنا، شهرستان ملایر یکهزار و ۱۰۰ شهید والامقام را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
نظر شما