محمدعلی محسنی بندپی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به وضعیت اقتصادی حاکم بر کشور، افزود: با توجه به نقش نظارتی مجلس شورای اسلامی، نمایندگان مرمد در خانه ملت در تلاش هستند ضمن توجه به تولیدات داخلی و فراهم کردن زمینه حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوصی، کمبود و خلاء های قانونی در این بخش را رفع کنند و بیشک از تمام ظرفیتها و امکانات موجود برای تحقق منویات رهبری در این بخش به شکل مطلوب استفاده خواهد شد.
وی بر لزوم تسهیلگری و رفع موانع فراروی سرمایهگذاران بخش خصوصی با هدف حمایت از تولیدات داخلی و کاهش وابستگی کشور به درآمدهای نفتی تاکید کرد و اظهار داشت: تنها راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور، حمایت از تولید است.
این نماینده مجلس لازمه موفقیت در این بخش را هماهنگی بین بخش دستگاههای اجرایی و اهتمام بیشتر مدیران دولتی عنوان کرد و افزود: ناهماهنگی دستگاههای اجرایی از یک سو و کمبود و خلاءهای قانونی از سویی دیگر باعث شده است روند صدور مجوزهای لازم برای ایجاد سرمایهگذاری در حوزههای مختلف کشور با مشکل مواجه شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: مجریان و سرمایهگذاران بخش خصوصی باید خلاءهای قانونی موجود در ایجاد سرمایهگذاری را به نمایندگان مردم در خانه ملت اطلاع دهند تا با طرح آن در مجلس شورای اسلامی و تصویب برخی قوانین، این مشکلات برطرف شود.
محسنی بندپی با اشاره به وجود طرح سرمایهگذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی برای ایجاد زیرساختهای توسعه صنعت گردشگری در شهرستان کلاردشت، توضیح داد که ناهماهنگی بین بخشی دستگاههای اجرایی و ایجاد خلاءهای قانونی اکنون روند صدور مجوز برای اجرای این طرح بزرگ در غرب مازندران را با مشکل مواجه کرده است.
وی از برگزاری مستمر جلسات ستاد تسیهیل و رفع موانع تولید در مرکز مازندران خبر داد و گفت که در این جلسات بر لزوم هماهنگی بیشتر مسوولان دستگاههای اجرایی ذیربط و همچنین پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به سرمایهگذاران بخش خصوصی تاکید فراوان شده است.
این نماینده مجلس گفت: با هدف تحقق شعار سال رهبری، جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با حضور معاون اقتصادی استاندار مازندران در شهرستانهای مختلف استان برگزار میشود تا بتوان در جهت حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوصی و حمایت از تولیدات داخلی به یک وحدوت رویه منسجم و اصولی دست یافت.
نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت : شعار رهبر معظم انقلاب اسلامی در چند سال گذشته توجه به بخش اشتغال، اقتصاد مقاومتی، همت مضاعف، رونق و جهش تولید با هدف ایجاد، تقویت و توسعه زیرساختهای اقتصادی بوده است که این امر بیانگر اشراف کامل ایشان به مسایل روز کشور است.
وی افزود : بیشک با اهتمام بیشتر مسوولان دستگاههای اجرایی ذیربط در تحقق شعار سال رهبری، علاوه بر کاهش وابستگی کشور به درآمدهای نفتی، شاهد تحول بنیادین در ایجاد اشتغال پایدار، بهبود وضع معیشتی مردم و رونق اقتصادی، افزایش صادرات و کاهش آسیبهای اجتماعی خواهیم بود.
نظر شما