به گزارش روابط عمومی استانداری قم، بهرام سرمست روز سه شنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان قم، قرار گرفتن در سال "تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها" را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: تحقق شعار سال باید به عنوان خط مشی و فصل الخطاب مورد اهتمام مدیران قرار بگیرد.
استاندار قم با اشاره به توفیقات اقتصادی استان قم در سالهای گذشته افزود: گام های موثری در راستای رونق وجهش تولید برداشته شده است که خروجی آن احیا و توسعه واحدهای صنعتی در استان بوده است.
سرمست بیان کرد: جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولید و بازگشت بیش از ۶۰ واحد به مدار تولید طی دو سال مهم ترین رویکرد مدیریت استان بوده است و خوشبختانه موفقیت های بسیار خوبی در این حوزه نصیب استان شده است .
وی گزارش دهی به مردم و اطلاع رسانی از اقدامات استان در راستای جهش تولید را ضروری دانست و گفت: تنویر افکار عمومی و آگاهی بخشی در زمینه دستاوردها و توفیقات اقتصادی دولت می تواند منجر به ایجاد فضای شور و نشاط و امیدآفرینی در بین مردم شود.
وی تداوم سیاست های اقتصادی مسئولان برای رفع موانع تولید در ماه های پایانی دولت را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: همواره در اختلافات بین دستگاههای دولتی و واحدهای تولیدی، حامی و پشتیبان بخش تولید بوده و خواهم بود.
استاندار قم گره گشایی از مشکلات تولید و اشتغال را خط قرمز مدیریت استان برشمرد و خاطرنشان کرد: مدیران باید فرصت خدمت در شهر کریمه اهل بیت را قدردان باشند.
سرمست همچنین توجه به تکمیل و راه اندازی فاز های توسعه ای واحدهای تولیدی موفق را مورد اشاره قرار داد و گفت: دستگاههای دولتی باید از بخش خصوصی در این عرصه به صورت جدی حمایت کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود همراهی بیشتر بانک ها با سیاست های کلان استان مبنی بر احیاء واحدهای تولید و رونق تولید را خواستار شد و تصریح کرد: بانک ها باید مدیران استان را در تحقق هرچه سریعتر مصوبات جلسات ستاد یاری دهند.
سرمست، تعیین تکلیف مناطق نمونه گردشگری استان را یکی از نیازهای مهم عنوان و خاطرنشان کرد: توسعه طرح های بوم گردی باید مورد توجه جدی مسئولان امر باشد.
وی با اشاره به تفاهم نامه ۳۰۰۰ میلیارد ریالی بین استانداری و ستاد اجرایی فرمان امام برای اجرای طرح های اشتغالزایی و رونق تولید در استان گفت: باید پیگیری های مجدانه برای عملیاتی شدن مفاد این تفاهم نامه با سایر تفاهم نامه هایی که توسط دستگاههای ذیربط منعقد شده است انجام شود.
سرمست همچنین با اشاره تشکیل منظم جلسات کارگروه تسهیل و رفع وموانع تولید استان و بازدید سه شنبه های اقتصادی افزود: کارگروه تسهیل به عنوان پیشران و موتور محرک همه جلسات کمیته های اقتصادی است و کارگروه های زیرمجموعه باید همسو با مصوبات این ستاد حرکت کنند.
کسب رتبه برتر قم در زمینه ی شاخص های حمایت از تولید
استاندار قم همچنین در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قم با اشاره به کسب رتبه نخست استان در زمینه کمک های فنی و اعتباری و رتبه سوم استان در زمینه تخصیص اعتبارات تفاهم نامه های جهش تولید از محل منابع یک میلیارد دلاری صندوق توسعه، از تلاش های مسئولان اقتصادی قم قدردانی کرد.
سرمست ضمن قدردانی از تلاش های مسئولان برای جذب اعتبارات سال ۹۹ اظهار کرد: اغلب پیشنهاداتی که در ستاد اقتصاد مقاومتی استان تصویب می شوند عملیاتی می شود و بعضا در سطح ملی اثرگذار می باشند.
وی با اشاره به اوج تحریم های ظالمانه آمریکا در سال ۹۹ ادامه داد: انتظار می رود باشکست ترامپ گشایش های اقتصادی و کاهش فشارها شاهد بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی باشیم.
سرمست بیان کرد: شیوع کرونا در سال گذشته نیز با وجود تاب آوری بالای حوزه های سلامت و اقتصاد ضررهای جبران ناپذیری به کشور وارد کرد.
استاندار قم گفت: با سیاست هایی که دولت در شرایط کرونایی در پیش گرفت، شاهد فعالیت بسیار خوب واحدهای تولیدی بودیم.
وی همچنین خیز ویروس انگلیسی و موج چهارم کرونا در کشور و استان قم را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: سیاست های ستاد ملی کرونا و همراهی مردم می تواند به تاب آوری و بهبود وضعیت سلامت جامعه کمک کند.
وی در ادامه با بیان اینکه در برنامه ریزی های اقتصاد مقاومتی باید به برنامه هفتم توسعه توجه داشته باشیم گفت: توجه به شرایط پیش بینی نشده از جمله کرونا باید در برنامه ریزی ها مورد توجه قرار بگیرد.
سرمست بیان کرد: در سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی باید در تصمیماتی که ایجاد مانع می کنند تجدیدنظر شود.
وی با تاکید بر نگاه حمایت گر مدیران نسبت به تولید گفت: کارگروه های تخصصی باید کاربردی بوده و فرایند رسیدگی به مشکلات فعالان اقتصادی را تسریع بخشند.
نظر شما