مراد خادم روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: صدور کارت شناسایی و تردد عشایری یک طرح ملی است و ضرورت دارد تمام خانوارهای عشایری برای دریافت کارت هوشمند به منظور جلوگیری از محرومیت از دریافت خدمات اقدام کنند.
وی ادامه داد: داشتن کارت شناسایی و تردد به منظور کوچ بهاره ضروری است، اما با توجه به اینکه برخی خانوارهای عشایر هنوز موفق به دریافت کارت هوشمند عشایری نشدهاند با دستگاههای اجرایی برای مساعدت، تسهیل و تسریع در صدور کارت شناسایی و تردد صحبت و هماهنگی شده است.
وی اضافه کرد: تعهد استان سمنان صدور یکهزار و ۴۰۴ کارت شناسایی و تردد عشایر بود که با توجه به اطلاعرسانیهای انجام شده بیش از هدفگذاری کارت صادر شد.
خادم بیان کرد: سه هزار و ۱۸۱ خانوار عشایر استان سمنان را تشکیل میدهند و ضرورت دارد عشایر برای بهرهمندی از خدمات هر چه سریعتر نسبت به دریافت کارت هوشمند عشایری اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین استقبال از دریافت کارت شناسایی و تردد عشایری در استان سمنان مربوط به عشایر شهرستانهای میامی و گرمسار است.
خادم تصریح کرد: براساس تصمیمگیری، از این پس توزیع اقلام و سهمیه عشایر بر اساس کارت هوشمند است و تاکنون توزیع اقلام مختلف مانند آرد، نهادههای دامی، نفت و سیلندر گاز برای عشایر بر اساس دفترچه عشایری انجام میشد و از این پس کارت هوشمند جایگزین دفترچه عشایری میشود.
مدیرکل امور عشایری استان سمنان اظهار داشت: ۱۳ شرکت تعاونی عشایری در استان وجود دارد و عشایر استان میتوانند با مراجعه به شرکتهای تعاونی نسبت به درخواست و دریافت کارت شناسایی و تردد عشایری اقدام کنند.
عشایر استان سمنان متشکل از سه هزار و ۱۸۱ خانوار و بیش از ۱۴ هزار و ۴۰۰ نفر جمعیت، شامل ۷۴ طایفه، ۱.۰۷ درصد از جمعیت عشایری کشور را شامل میشوند، این عشایر که هشت و ۲ دهم درصد جمعیت استان سمنان را تشکیل میدهند، بیش از یک میلیون و ۷۴ هزار رأس دام سبک و چهار هزار و ۷۰۰ رأس دام سنگین دارند.
نظر شما