«حسین محمدی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سرانه فضای آموزشی برای دانش آموزان استان مرکزی اکنون چهار و ۸۶ صدم متر مربع است درحالیکه این شاخص تا پیش از دولت دوازدهم چهار متر و نیم متر مربع بود.
وی ادامه داد: این سرانه با ساخت و بهرهبرداری از ۹۲ طرح آموزشی در قالب ۵۵۵ کلاس درس با زیربنای ۸۳ هزار و ۳۵۳ متر مربع در دولت دوازدهم در دولت دوازدهم ایجاد شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی استاندارد سرانه فضای آموزشی دانش آموزی را هشت متر مربع عنوان کرد و گفت: میانگین فضای آموزشی برای دانش آموزان کشور پنج و پنج دهم متر مربع است.
محمدی، استانداردسازی سامانه گرمایشی مدارس استان مرکزی را از جمله برنامههای اولویت دار اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز استان برای جلوگیری از حوادث احتمالی در مدارس عنوان کرد و افزود: سامانه گرمایشی یک هزار و ۷۰ کلاس درس از سال ۹۶ تاکنون استانداردسازی شده است.
وی یادآور شد: ۱۵ سالن آموزشی برای امور ورزش دانشآموزان استان مرکزی در دولت دوازدهم به بهره برداری رسیده و ۲۳۲ هزار مترمربع عایق رطوبتی و ایزوگام بام مدارس و ۳۰۷ هزار مترمربع محوطه مدارس استان در این مدت آسفالت شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی از بهره برداری ۶ هنرستان در مدت فعالیت دولت دوازدهم در استان خبرداد و گفت: با بهرهبرداری از این طرحها ۹۹ کلاس درس به هنرستانهای فنی و حرفهای و کار و دانش استان افزوده شده است.
محمدی خاطرنشان کرد: برچیدن مدارس خشت و گلی، جمعآوری بخاری نفتی از مدارس استان، استانداردسازی سامانه گرمایش تمامی خوابگاههای شبانه روزی و حذف مدارس خشت و گلی در استان مرکزی از دیگر اقدامات اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان در این مدت بوده است.
وی گفت: جمع آوری و کاهش ۳۰ درصدی مدارس کانکسی، مطالعه و طراحی برای ساختن نخستین مدرسه سبز در استان مرکزی، رشد بیش از ۳۰۰ درصدی تعهدات خیرین مدرسهساز در امر مدرسه سازی، رشد بیش از ۸۰ درصد اعتبارات عمرانی منابع ملی و ۵۰ درصد اعتبارات عمرانی استانی از دیگر اقدامات اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی در این مدت بود.
۲۴۲ هزار دانش آموز شامل ۲۲۰ هزار نفر در مدارس دولتی و ۲۲ هزار نفر در مدارس خصوصی استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.
نظر شما