به گزارش روز یکشنبه ایرنا از دانشگاه تربیت مدرس، محمد تقی احمدی در نشست شورای دانشگاه افزود: امسال سال تولید، پشتیبانیها و مانع زدایی ها نامگذاری شده و تولید دانش، فناوری، نیروی متخصص و سرمایههای مادی و معنوی از جمله مواردی است که دانشگاه میتواند در آنها ایفای نقش کند. مواردی که در سالهای گذشته مطرح بود مانند جهش تولید و رشد تولیدات در زمینه صنعت، کشاورزی، علم و دانش، هنر و …، همچنان استمرار داشته و ان شاءالله موانع موجود برطرف شود و دانشگاه نیز بتواند نقش خود را به خوبی ایفا کند.
احمدی در بخش دیگری از سخنان خود درباره فعالیتهای کلان دانشگاه از جمله تدوین بودجه تفصیلی دانشگاه از سوی معاونت برنامهریزی و فناوری اطلاعات و نیز تغییر ساختار جدید دانشگاه و انتصاب مدیریتهای جدید و تکمیل شرح وظایف و روالهای هر واحد و معاونت مطالبی عنوان کرد.
وی درباره مشخص شدن پردیسهای هفتگانه دانشگاه اظهار داشت: پردیسهای هفت گانه دانشگاه مشخص و احکام مسئولان این پردیسها صادر شد. در یک ماه آینده تفویض اختیار بیشتری از ستاد به پردیسها در حوزههای مختلف صورت میگیرد. شرح خدمات و وظایف پردیسها نیز با همکاری حداکثری مسئولان پردیسها و دانشکدهها به زودی ابلاغ خواهد شد.
رییس دانشگاه تربیت مدرس درخصوص شرایط دانشجویان در شرایط قرمز کرونایی کشور گفت: در شرایط فعلی و قرمز شدن وضعیت کشور از لحاظ کرونا، پشتیبانی امور دانشجویان به صورت مجازی امکانپذیر بوده و لازم است اساتید و گروهها علاوه بر پشتیبانی علمی، پشتیبانی مطلوبی نیز از دانشجویان در زمینه روحی و روانی به عمل آورند و برای سلامت روحی دانشجویان نهایت اهتمام را به کار گیرند و سعی کنند با انعطاف پذیری بیشتر، نسل جوان نخبه را کمک کنند تا کمترین آسیب را از شرایط کرونا و دوری از محیط دانشگاه ببینند.
احمدی درباره برنامههای مهم دانشگاه در سال ۱۴۰۰ گفت: یکی از برنامهها، پروژههای عمرانی دانشگاه است که در این راستا در پایان سال ۹۹، ساخت آمفیتئاتر ساختمان خوارزمی میسر شد و با کیفیت مطلوب و هزینه ناچیز به بهره برداری رسید تا برای برگزاری کارگاههای فرهنگی و انجمنهای دانشجویی مورد استفاده قرار گیرد.
وی از تشکیل کارگروه آینده پژوهی در دانشگاه خبر داد و گفت: این کارگروه برای بررسی وضعیت دانشگاه در برابر پدیدههای غافلگیر کننده ای مانند کرونا تشکیل شد تا ساختار اجتماعی و وظایف دانشگاه، تحولات صورت گرفته و شرایط همکاری با سازمانها را در شرایط مختلف آینده، مورد توجه قرار دهد. این کارگروه قطعا نقش مهمی برای پیش بینی و برنامه ریزی فعالیتهای آینده دانشگاه خواهد داشت.
رییس دانشگاه تربیت مدرس افزود: در سال ۱۴۰۰ توسعه امکانات پارک علم و فناوری در دستور کار قرار دارد. از جمله این برنامهها، افتتاح مرکز نوآوری و کسب و کار جوانه بود که در سال ۹۹ انجام شد و برای این منظور بخشی از سایت دانشکده کشاورزی نیز در دست اتمام است. امید است با پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، توسعه کسب و کارهای علمی و فناورانه دانشگاهیان و ارتباط قوی با سازمانها، صنعت و کارآفرینی برای دانشگاهیان بیش از پیش صورت گیرد.
نظر شما