به گزارش روز یکشنبه ایرنا از سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران (پات)، «بهرنگ رجبی» با اشاره به شعار سالجاری «تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها» اظهارداشت: پیرو سیاست های ابلاغی امسال، اتحادیه مرکزی نظارت و هماهنگی در راستای مانع زدایی و رفع موانع، هماهنگی های لازم با دستگاه ها و نهادهای مرتبط جهت تسهیل امور شبکه تعاونی ها از جمله سازمان امور مالیاتی، بانک کشاورزی، اتاق تعاون و ... وارد مذاکره و مکاتبات جدی شده تا بتوانیم بخش عمده ای از این مشکلات و موانع را رفع کنیم.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی نظارت و هماهنگی تعاونی های روستایی و کشاورزی ایران همچنین از مذاکره اتحادیه مرکزی نظارت و هماهنگی با بانک های عامل خبر داد و گفت: این مذاکرات در راستای ارائه تسهیلات کم بهره و ایجاد سرمایه در گردش برای بخش کشاورزی بوده است.
رجبی تصریح کرد: علاوه بر این ما به آسیب شناسی در بخش تعاونی ها اقدام کردیم و در این راستا، برای اعضای تشکل های مربوطه دوره های آموزشی برگزار می کنیم تا توانمند شوند.
این فعال بخش خصوصی اضافه کرد: در مقوله حسابرسی نیز تیم جدیدی را تشکیل و آموزش داده ایم تا به دقت به حسابرسی شبکه تعاونی ها اقدام کنند.
رجبی ادامه داد: ایجاد اتاق داوری با حضور قضات و وکلای مجرب و ماهر برای حل اختلافات درون شبکه از جمله دیگر اقدامات ما در سالجاری بوده که به این ترتیب مشکلات و چالش درون شبکه به بهترین نحو بررسی و حل می شود و شبکه تعاونی های کشور دچار حواشی نخواهند شد و اقدام مذکور منجر به کاهش هزینه ها نیز می شود. این اتحادیه با تشکیل پایگاه مشاوره رایگان جهت رفع و پاسخگویی اعضا شبکه در امور مالیاتی، بیمه و حقوقی از موارد شاخص اجرایی قابل ذکر می باشد.
وی اضافه کرد: اتحادیه مرکزی نظارت و هماهنگی تعاونی های روستایی و کشاورزی ایران همچنین به عنوان دبیر شورای هماهنگی تعاونی ها نقش تعیین کننده ی میانت شبکه تعاونی ها و وزارت جهاد کشاورزی عمل ایفا می کند و مشکلات وچالش های شبکه و نهاده های ذی ربط را به مسئولان ذیصلاح انتقال می دهد و درجهت رفع آنها کوشش می کند.
به گزارش ایرنا، سازمان مرکزی تعاون روستایی وزارت جهاد کشاورزی که با هدف ایجاد، سازماندهی، ساماندهی، کارآمدسازی و توسعه کمی و کیفی تعاونی ها و تشکل های روستایی و کشاورزی و سایر تشکل های مربوطه به بخش کشاورزی و منابع طبیعی کشور شکل گرفت، هرچند در دو دهه گذشته به دلیل چرخش ساختار جمعیت روستایی و شهری، توسعه عمرانی، اجتماعی، اقتصادی و انسانی در سطح روستاها و روستائیان، تشکیل شد و توسعه بنگاههای موازی خدمات رسان وظایف تعاون روستایی در سطح روستاها و بخش کشاورزی و عدم کاربست استراتژیهای رقابتی در مواجهه با رقبا و رویکرد انفعالی را در پیش گرفته بود، اما در طول سال «جهش تولید» (۱۳۹۹)، اقدامهای تحولی گسترده و درعین حال زیر بنایی برای کارآمدسازی شبکه در حوزه ترویج تعاون و تعاون گری به سرانجام رساند.
نظر شما