سردار مجتبی شیروانیان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آن شهید والامقام و سردار مُهذب در تشکیل سپاه استان اصفهان نقش موثری داشتند و در مرکز با داشتن نبوغ فکری، مدیریتی و توانمندی در سازماندهی نیروها جزو اولینها بودند.
وی اضافه کرد: سردار حجازی از نخبگان و گزینههای مدنظری بود هر جا که در فرماندهی و سلسله مراتب بالاتر سپاه احساس نیاز میشد که باید ایشان در این کار حضور یابند و نقش آفرینی کنند، نقش موثر خود را ایفا میکرد.
مدیرکل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس اصفهان افزود: در حیطه مسوولیت که در بسیج بود با صبر، حوصله، متانت، مدیریت و توانمندی که داشت توانستند با نیروهای مردمی مرتبط شوند و برای سازماندهی آنها اقدامات لازم را انجام دهند.
به گفته این رزمنده دوران دفاع مقدس، سردار حجازی با توجه به اقدامات مطلوب خود در ساماندهی نیروهای بسیج و بکارگیری و توسعه آنها در کشور، برای ملت ها و آزادگان کشورهای دیگر نیز الگو شدند.
وی ادامه داد: بطوریکه مشاهده شد در جبهههای مقاومت از این الگو استفاده شد و در جایی که داعشیها، جریان تکفیری و در مجموع استکبار، آن جنایت ها را انجام دادند با ساماندهی و سازماندهی نیروهای مردمی آن مناطق که برگرفته از الگوی بسیج و سپاه بود با آنها برخورد شد.
سردار شیروانیان افزود: این شهید بزرگوار بعد از مسوولیت سازمان بسیج سپاه، مدتی در مسوولیتهای دیگر بود و بعد از آن با توجه به روحیات و خُلقیاتشان، داوطلب برای فرماندهی سپاه در لبنان شدند که در آنجا ماموریت مستشاری داشتند و ایشان این نقش را به خوبی ایفا کردند.
وی با بیان اینکه سردار حجازی در کنار سردار دلها شهید حاج قاسم، مسائل ارتباطی و هماهنگی ماموریتی خود در منطقه لبنان را به خوبی انجام داد، گفت: همین امر باعث شد که پس از شهادت حاج قاسم به سبب شناخت، مسوولیت، سوابق درخشان، توانمندی، صبر، متانت و تیزهوشی به جانشینی نیروی قدس سپاه منصوب شوند.
وی تصریح کرد: سردار شهید به نحو بسیار خوبی در دوران کوتاه جانشینی نیروی سپاه قدس آرمانهای حضرت امام راحل، رهبر معظم انقلاب، حاج قاسم و شهدای جبهههای مقاومت را در عمل دنبال کردند.
سردار شیروانیان یادآور شد: رهبر معظم انقلاب در پیام محبتآمیزی که برای ملت ایران، همرزمان و خانواده آن شهید به خصوصیات اخلاقی، مدیریتی، تهذیب نفس، شناخت و جریان شناسی در رابطه با این شهید اشاره کردند، لازم است که مردم ما قدر این سرمایههای ناشناخته را بدانند.
وی ادامه داد : سردار با وجود اینکه اهل اصفهان بودند شاید ۹۹ درصد اصفهانی ایشان را نشناسند که چه کسی بود و چه خدماتی ارائه کرد زیرا آن شهید همیشه خارج از محل و منطقه سکونت خود بسر می برد و غریبانه، مظلومانه و خالصانه خدمت میکرد و اهل ریا نبود.
این یادگار دوران دفاع مقدس افزود: شهید حجازی هر وقت به اصفهان میآمد سعی بر دیدار و حفظ ارتباط با دوستان داشتند ولی به دنبال آن نبود که برای ایشان مراسم و سخنرانی بگذارند که بوی مطرح شدن داشته باشد.
وی با بیان اینکه این سرداران بزرگ از سرمایههایی هستند که مشیت الهی در این بوده که سالهای سال هم در دوران دفاع مقدس و هم پس از آن در جبهههای حق علیه باطل در مسوولیت ها و جایگاههای مختلف خدمت کنند و در روز پنج رمضان عروج کنند.
مدیرکل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس اصفهان افزود: این افراد سرمایههایی هستند که هم در دوران قبل، حین و پس از پیروزی انقلاب تا آخرین لحظه وفاداری خود را به دین، اعتقادات، ولایت، امام راحل، رهبر معظم انقلاب، مردم و همه دلدادگان به نظام جمهوری اسلامی ثابت کردند.
وی بر ضرورت ادامه راه این شهید بزرگوار و شهدای دفاع مقدس تاکید کرد.
سردار شیروانیان با اشاره به برگزاری آیین تشییع و خاکسپاری این شهید در اصفهان اشاره کرد و گفت: این آیین امروز بصورت محدود و با تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار میشود.
به گزارش ایرنا، آیین تشییع و خاکسپاری سردار شهید سیدمحمد حجازی از فرودگاه نیروی هوایی سپاه واقع در میدان پرواز به سمت گلستان شهدای اصفهان در چارچوب تدابیر و دستورالعملهای ستاد مقابله با ویروس کرونا برگزار میشود.
سردار عالیقدر و جانباز سرافراز سرتیپ پاسدار سید محمد حسین زاده حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از سالها مجاهدت و تلاش های خستگی ناپذیر و مخلصانه در عرصههای مختلف پاسداری از انقلاب و خدمت به نظام و میهن اسلامی در اثر عارضه قلبی به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به خیل عظیم شهیدان پیوست.
آن سردار مومن، انقلابی و ولایتمدار در زمره فرماندهان و مجاهدان شاخص هشت سال دفاع مقدس بود که به ویژه نقش سترگ و ماندگاری در حوزه جذب ، سازماندهی و اعزام رزمندگان اسلام به جبهه های نبرد حق علیه باطل و مصاف با ارتش بعثی صدام و مزدوران استکبار جهانی در جنگ تحمیلی ایفا کرد.
شهید گرانقدر سردار حجازی پس از دفاع مقدس در سپاه و بسیج و نیز ستاد کل نیروهای مسلح مسئولیتهای خطیر و مهمی عهدهدار شد که از جمله آنها میتوان به فرماندهی نیروی مقاومت بسیج به مدت ۱۰ سال ، ریاست ستاد مشترک سپاه ، جانشین فرمانده کل سپاه و معاونت آماد ، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستادکل نیروهای مسلح اشاره کرد .
سردار حجازی که در کارنامه خود مدتی مسئولیت سپاه در لبنان را داشت در سالهای اخیر تجارب ارزنده خود را برای یاری بخشی به مدافعین حرم و کمک به جبهه مقاومت اسلامی در عرصه مقابله با داعش و تروریسم تکفیری به کار گرفت و پس از شهادت سردار دلها سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی به پیشنهاد سردار پاسدار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه ، با حکم سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه، به سمت جانشینی فرماندهی این نیرو منصوب و خدمات ارزنده ای از خود به یادگار گذارد.
استان اصفهان در دوران دفاع مقدس علاوه بر ۵۰ هزار جانباز، سه هزار و ۵۰۰ آزاده و یکهزار مفقودالاثر، ۲۳ هزار و ۵۰۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
نظر شما