محمد کرامتی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع اراضی باقی مانده ۶ هزار و ۸۰۰ هکتار جزو طرح های در دست اجراست که تاکنون ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار تحویل موقت شده و مابقی در حال رفع نواقص و مشکلات است.
وی پروژه های در دست تکمیل را یکهزار و ۸۰۰ هکتار در دشت نازک چایپاره، یکهزار هکتار در کرم آباد پلدشت، ۲ هزار هکتار در طرح پیرانشهر یک و ۲ هزار هکتار نیز در طرح پیرانشهر ۲ بیان کرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی بیان کرد: طرح شبکههای فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور که مصوبه دولت در سال ۱۳۹۳ است، باید در مجموع در ۴۰۲ هزار هکتار از اراضی کل کشور انجام شود و این طرح در آذربایجان غربی در زمینی به مساحت ۶۱ هزار و ۵۷۰ هکتار اجرا می شود.
وی با اشاره به اینکه هدف از اجرای این طرح ایجاد اشتغال و استقرار کشاورزان در منطقه است، افزود: جلوگیری از مهاجرت، تثبیت جمعیت و حفاظت از منابع آب و خاک و افزایش بهره وری و توسعه پایدار از دیگر اهداف این طرح به شمار می رود.
جلیلی گفت: افزایش سطح زیر کشت محصولات باغی و زراعی، ایجاد زیرساخت برای تأسیس گلخانهها، ایجاد نظام بهره برداری مناسب و پایدار و در نهایت امنیت غذایی کشور از دیگر اهداف این طرح است.
به گزارش ایرنا یکی از بزرگترین پروژههای کشور که در دولت یازدهم و دوازدهم شروع شده، پروژه احداث شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور است.
در مرداد سال ۹۳ دولت طرح شبکههای آبیاری و زهکشی متناظر با رودخانه های غرب و شمال غرب را در دستور کار خود قرار داد.
نظر شما