غلامرضا مهرجو روز سه شنبه در بازدید از مناطق روستایی آسیب دیده زلزله به خبرنگار ایرنا اظهارکرد: بر اساس بازدید صورت گرفته و نظر کارشناسان بنیاد مسکن در حادثه زمین لرزه ۵.۹ ریشتری روزیکشنبه هفته جاری این شهرستان خسارت حاد و زیادی به منازل مردم وارد نشدهاست و عمده آسیبها ناشی از این زلزله به نسبت شدید تخریب دیوار و ترک خوردگی واحدهایی روستایی بود که فرسوده و قدیمی هستند و استحکام لازم را نداشتند.
وی اظهارکرد: نیاز است که مسئولان برای حفظ سرمایههای ملی و مردم بجد و با سرعت به سمت مقاوم سازی بناها حرکت کنیم و مردم باید با انگیزه بالا در این زمینه مشارکت کنند.
فرماندارگناوه گفت: مقاوم سازی واحدهای روستایی با تلاش نظام مقدس جمهوری اسلامی و در چندسال اخیر توسط دولت تدبیر و امید یکی از کارهای با ارزش است که آثار آن نمایان و به عینه در سطح کشور و این شهرستان دیده میشود.
وی افزود: در ۶۶ روستای این شهرستان با جمعیت ۲۲ هزار و ۷۵۰ نفر حدود ۶۰ درصد واحدهای مسکونی مقاوم سازی شدهاست و ۴۰ درصد دیگر نیز در این مرحله قرار دارد.
مهرجو بیان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تسهیلات خوبی برای مقاوم سازی واحدهای مسکونی به روستائیان پرداخت میکند و مردم از این امتیاز خوب استفاده کنند.
فرماندار گناوه گفت: در حادثه زلزله ۲۹ فرویدین ماه تعدادی از روستاهای بخش مرکزی ازجمله شول، بهمنیاری غربی و شرقی، کلر، کمالی ، اسلام آباد و گمارون که به کانون زلزله نزدیک بودند دچار خسارت در حوزه ابنیه و دیوار منازل و واحدهای مسکونی شدند.
مهرجو بیان کرد: اکیپهای ارزیاب در ۲ روز گذشته در قالب ۲ تیم جمعیت هلال احمر و بنیاد مسکن کار امداد رسانی و ارزیابی نهایی خسارت را آغاز کردهاند که پس از جمع بندی نهایی اعلام خواهد شد.
زمین لرزهای به بزرگی ۵.۹ ریشتر در ساعت ۱۱:۱۱ روز یکشنبه در ۲۸ کیلومتری شهرستان گناوه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داد که باعث قطعی برق، تلفن ثابت، اینترنت، تخریب دیوارهای خانهها، ریزش کوه، شکستن شیشهها و اثاثیه منازل مردم و مصدومیت ۶ نفر شد.
شدت این زلزله در استان های خوزستان ، کهگیلویه و بویراحمد و فارس نیز احساس شد.
هم اینک خدمات زیرساختی از جمله ، برق ، تلفن ثابت و اینترنت مناطق زلزله زده برقرار است.
نظر شما