عبدالکریم جمیری روز چهارشنبه در بازدید از روستاهای زلزله زده بخش مرکزی گناوه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این ارتباط رایزنی و پیگیریهای لازم با شرکتهای نفتی منطقه به عمل خواهد آمد و انتظار داریم آنها نیز در این عرصه حضور پیدا کنند.
وی اظهارداشت: خسارتهای وارده زلزله به رغم شدت آن بیشتر مالی است و تلفات جانی نداشت که جای شکر دارد.
جمیری گفت: از بدو وقوع این زلزله، دولت و همه دستگاهها و نهادهای شهرستانی و استانی و استاندار بوشهر در منطقه حضور یافتند و در مدت سه روز اخیر مدیریت خوبی در زمینه حل مسایل و مشکلات مناطق زلزله زده انجام شدهاست.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی افزود: در این ارتباط نیز رایزنی و پیگیریهای لازم با ستاد بحران وزارت کشور، مسئولان و مدیران در مرکز کشور صورت گرفته است.
وی بیان کرد: آنالیز و ارزیابی دقیقی از وضعیت مناطق زلزله زده در دست انجام است که پس از جمع بندی، برنامه ریزی برای جبران خسارتها انجام میشود.
جمیری گفت: همه ما مسئولان وظیفه داریم در قبال مردم که همیشه پای نظام و انقلاب بودهاند، خدمتگزار صدیقی برای آنان بویژه در زمانی که دچار مشکل میشوند، باشیم.
در این بازدید فرماندار و امام جمعه و دیگر مسئولان گناوه حضور داشتند که از نزدیک در جریان مسایل و مشکلات روستاهای آسیب دیده قرار گرفتند.
مردم این منطقه تامین چادر اسکان را از خواستههای اصلی خود عنوان و از حضور مسئولان تقدیر کردند.
زمین لرزهای به بزرگی ۵.۹ ریشتر در ساعت ۱۱:۱۱ روز یکشنبه در ۲۸ کیلومتری شهرستان گناوه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داد و تخریب دیوارهای خانهها، ریزش کوه، شکستن شیشهها و اثاثیه منازل مردم و مصدومیت ۶ نفر شد.
شدت این زلزله در استان های خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و فارس نیز احساس شد.
هم اینک خدمات زیرساختی از جمله، برق ، تلفن ثابت و اینترنت مناطق زلزله زده برقرار است.
شهرستان گناوه در ۱۱۰ کیلومتری شمال استان بوشهر قرار دارد.
نظر شما