علیرضا اصغری روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران، نظارت دقیق بر نحوه بیخطر سازی پسماندهای بیمارستانی و عفونی و امحای پسماندهای کرونایی توسط سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز را مورد تاکید قرار داد و افزود: امحای این پمساندها با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی انجام میپذیرد.
وی اظهار کرد: مدیریت پسماندهای عفونی بیمارستانها و کلینیکها در کنار نحوه امحای پسماندهای کرونایی از جمله مهمترین چالشهای پیش روی سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز بوده و نظارت دقیق بر چگونگی انجام آن ادامه دارد.
اصغری ادامه داد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور و تبریز سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز نسبت به ضد عفونی و سالم سازی محیط فعالیت مرکز دفن پسماندهای شهرداری تبریز به صورت مداوم اقدام نموده و با رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی و ایمنی نسبت به امحا و دفن پسماندهای کرونایی اقدام می کند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر به طور میانگین روزانه بالغ بر ١۴ تن انواع پسماند عفونی و کرونایی در سطح شهر تبریز توسط ٢٨ بیمارستان تولید و پس از بیخطر سازی پسماندهای بیمارستانی تحویل سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز جهت انجام عملیات امحا و دفن می شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز گفت: در پروسه امحا پسماندهای عفونی و کرونایی با رعایت اصول HSE و فنی در طول عملیات دفن از آهک به مقدار لازم استفاده شده و پوشش دهی مناسب توسط شن و ماسه جهت دفن بهتر پسماند اعمال می گردد.
به گزارش ایرنا، روزانه به طور متوسط یکهزار و ۲۰۰ تن زباله در تبریز تولید می شود.
نظر شما