نداشتن پشتوانه وتضمین بزرگترین خطرات سرمایه‌گذاری درارزهای دیجیتال است

تهران- ایرنا- نتایج افکار سنجی آنلاین در ایرنا نشان داد: ۶۱.۳ درصد پاسخ گویان خطرات سرمایه گذاری در بازار ارز های دیجیتال را « زیاد» می دانند. همچنین بیش از ۴۰ درصد پاسخ گویان معتقدند « نداشتن  پشتوانه و تضمین »  مهمترین مشکل سرمایه گذاری دراین بازارمالی است.

ارزهای دیجیتال ، ارزهایی هستند که به صورت الکترونیکی ذخیره و منتقل می‌شوند. این ارزها مورد استقبال عموم در جهان قرار دارند . در ایران نیز عده ای از افراد برای سرمایه گذاری  بعد از بازار بورس به رمز ارزها روی آور شدند . در این راستا اداره کل پژوهش و بررسی های خبری هفته اخیر نظرسنجی  آنلاین خود را به موضوع ارزهای دیجیتال اختصاص داد.  پرسش های این نظرسنجی در روزهای ۲۸ فروردین تا ۱ اردیبهشت  ماه جاری بر روی سایت ایرنا قرار گرفت و افزون ۲ هزار نفر در این نظرسنجی آنلاین شرکت کردند.

خبرگزاری جمهوری اسلامی در افکار سنجی آنلاین خود از مخاطبانش خواست تا  ارزیابی خود را از میزان خطرات سرمایه گذاری  در بازار ارز های دیجیتال  بیان کنند . ۶۱.۳ درصد پاسخ گویان خطرات ناشی از سرمایه گذاری در این بازار را «‌زیاد »، ۲۳.۳ درصد«تا حدی» و ۱۵.۴ درصد «‌کم »‌ اعلام کردند.

در این افکار سنجی، سه پرسش « مهمترین  مشکل ارز های دیجیتال  را در چه می دانید ؟ ، مهمترین ضرورت ورود دستگاه های نظارتی بر بازار ارز دیجیتال چیست ؟ خطرات  سرمایه گذاری  در بازار ارز های دیجیتال تا چه میزان است ؟ »  مطرح شد.

نتایج این گزارش نشان داد؛ ۴۸.۶ درصد پاسخ گویان « نظام مند کردن بازار ارز های دیجیتال » را از ضروریات ورود دستگاه های نظارتی بر بازار ارز های دیجیتال می دانند. « جلوگیری از پولشویی» با ۳۵.۴ درصد و « درآمد زایی برای دولت از طریق مالیات »  با ۱۶ درصد از دیگر مواردی است که پاسخ گویان به عنوان مهمترین ضرورت ، ورود دستگاه های نظارتی بر بازار ارز های دیجیتال  انتخاب کردند.  

در این بررسی ۴۰.۱  درصد پاسخ گویان معتقدند « نداشتن  پشتوانه و تضمین »  مهمترین مشکل ارز های دیجیتال  است. « عدم شفافیت »‌  با ۲۱.۸ درصد ،  « نوسانات شدید»  با ۱۹.۵ درصد و « عدم اعتماد به بازگشت سرمایه » با  ۱۸.۶ درصد از دیگر مشکلات ارز های دیجیتال از سوی مخاطبان انتخاب شده است.  

سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) به منظور اطلاع‌رسانی و کسب آرای عمومی در مورد موضوع‌ها و مسائل مختلف جامعه از ۲۹ مهرماه برنامه «افکارسنجی» آنلاین را برای نخستین‌بار در تارنمای اصلی خود راه‌اندازی کرد.

ایرنا ضمن قدردانی از مشارکت مخاطبان در این رویکرد پژوهشی تا کنون توانسته دیدگاه‌ها و مطالبات عمومی را در ۲۶ نظرسنجی برگزار شده در مورد موضوع‌های مختلف از جمله همه‌گیری ویروس کرونا، محدودیت‌های کرونا، خرید آنلاین و وضعیت بورس، خودرو، بازار مسکن، آلودگی هوا، افزایش نرخ ارز، ادامه محدودیت‌های کرونایی، هتک حرمت مسئولان، افزایش پهنای باند، انتخابات ۱۴۰۰، بازارهای مالی، انتخابات شوراها ، چهارشنبه آخر سال ،  سفرهای نوروزی ، نگاه مردم به سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ ،  روز طبیعت،  فعالیت در شبکه های اجتماعی  ، چالش های رونق تولید و رزهای دیجیتال  مطرح کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha