علی ابراهیمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان تسهیلات برای بیش از ۷۰۰ نفر عشایر از محل صندوق توسعه ملی، ماده ۱۲ و ۱۰، خشکسالی و تفاهم نامه با کمیته امداد پرداخت شد.
وی گفت: پرداخت تسهیلات بانکی به عشایر شهرستان در زمینه های پرواربندی و زنجیره تولید گوشت قرمز، اشتغالزایی پایدار برای ۲۵۰ نفر و جبران خسارت و ضرر و زیان ناشی از حوادث طبیعی بوده است.
ابراهیمی افزود: بازپرداخت تسهیلات بانکی برای خانوارهای عشایری یکساله تا پنج ساله با کارمزد ۹ تا ۶ درصد متفاوت پرداخت شده است.
رییس اداره امور عشایری شیروان در ادامه از جمله اقدامات این اداره را اصلاح نژاد دام و افزایش دوقلوزایی دانست و گفت: در این بازه زمانی طرح تغذیه علمی دام سبک برای آنان اجرا شد که با این روش به ازای هر هفت کیلوگرم مصرف علوفه برای دام زنده، یک کیلوگرم گوشت تولید شد.
ابراهیمی با بیان اینکه هم اکنون دامداران متکی به مراتع هستند افزود: باید یک فرمول تغذیه به آنان توصیه شود که براساس بره پرواری به سمت مصرف کنسانتره بیایند زیراکه در این روش تمامی نیازهای غذایی از مواد اصلی تا ریزمغذی و پروتئین مورد نیاز دام در آن مشخص می شود.
عشایر شهرستان شیروان شامل ۱۵ هزار نفر جمعیت با ۲ هزار و ۸۰۰ خانوار در قالب ۹ طایفه، ۳۵۰ هزار راس دام سبک در اختیار دارند.
نظر شما