دکتر یعقوب شیویاری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس کاهش کاربرد و حذف دفترچههای کاغذی بیمه سلامت، استقرار نسخ الکترونیک در استان و به سرانجام رسیدن این طرح تا پایان دولت دوازدهم در اولویت بوده و دیگر بیمه شدگان نیازی به حمل دفترچههای کاغذی ندارند.
وی اضافه کرد: در این راستا برای اطمینان و آگاهی بیمه شده از وضعیت بیمهای خود، جلد دفترچه حاوی اطلاعات هویتی بیمه شده در اختیار وی قرار داده میشود.
به گفته شیویاری، برای بیمهشدگان فاقد دفترچه در صورت عدم امکان نسخهنویسی به صورت الکترونیکی استفاده از سربرگ مراکز با درج کد ملی، نام و نام خانوادگی بیمار و تاریخ ویزیت توسط پزشک در چارچوب این دستورالعمل مجاز بوده از همین رو داروخانهها و مراکز پاراکلینیک نیز مکلف به پذیرش و ارائه خدمات به این بیمهشدگان مبتنی بر قرارداد با سازمان بیمه سلامت ایران هستند.
این مسوول ادامه داد: در صورت قطعی سامانه و نبود دفترچه، پزشکان میتوانند از طریق شمارهگیری #۱۶۶۶* نسبت به استحقاق سنجی بیمه شده اقدام و نسخه ویزیت بیمار را تا پایان همان روز ثبت کنند.
به گفته شیویاری در راستای اجرای طرح ملی نسخه الکترونیک، طرح مذکور در سطح مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی، مطب دندانپزشکان و مراکز فیزیوتراپی از ابتدای سال جاری نیز آغاز شده است.
وی اظهار داشت: در راستای توسعه خدمات الکترونیک سازمان و اجرای طرح ملی نسخه الکترونیک، پزشکان غیرطرف قرارداد با سازمان بیمه سلامت میتوانند با مراجعه به سامانه به آدرس services.ihio.gov.ir/ psc نسبت به ثبت نام و دریافت نام کاربری و رمز عبور بدون قرارداد، در طرح نسخهنویسی الکترونیک مشارکت داشته باشند.
مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان یادآور شد: به منظور تسهیل انعقاد قرارداد با مطب پزشکان متقاضی همکاری با سازمان اعم از عمومی، متخصص و فوق تخصص دارای پروانه مطب فعال در سطح استان در صورت مشارکت در اجرای نسخه الکترونیک، میتوانند با خوداظهاری در سامانه مذکور و اعلام تلفنی به شماره ۳۳۱۳۴۲۵۲ قرارداد خود را ثبت نهایی کنند.
نظر شما