حسن درزیان رستمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه انتخابات امسال از حساسیت ویژه ای برخوردار است و دشمنان بدنبال کاهش حضور مردم در این مشارکت سیاسی از طریق رسانه های خود هستند، افزود: مردم باید در این فرآیند ملی با حضور گسترده خود در پای صندوق های رای، توطئههای دشمنان را خنثی کنند.
وی نقش رسانه ها، نخبگان جامعه و افراد تاثیرگذار در این عرصه حساس را، بیش از هر زمانی ضروری و مهم توصیف کرد، گفت: اگر چه مردم بخوبی به مشارکت کم یا زیاد و تاثیر آن بر جامعه، روابط داخلی و خارجی واقف هستند اما باید به حضور حداکثری متمرکز شد و آگاهی مردم را افزایش داد تا فرد اصلح را با سنجش تمام جوانب و با معیارهای منطقی انتخاب کنند.
وی با بیان اینکه جریان های سیاسی مختلف باید مورد مطالعه قرار گیرد و شرایط برای حضور پررنگ مردم فراهم شود، افزود: این مهم با کمک دانشجویان دانشگاه ها و استادان با نشست های هم اندیشی و برگزاری مناظره نامزدها با حضور همه طیف های سیاسی، نخبگان و افراد موثر ممکن است.
این استاد علوم ارتباطات و مطالعات رسانه، بهره گیری از ظرفیت بالای رسانه ها و پایگاه های خبری معتبر برای معرفی افراد اصلح را مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه نخبگان و افراد صاحبنظر همواره تاثیرگذاری خاص خود را بر روی آرا و افکار داشته اند، تاکید کرد: باید نخبگان و دانشگاهیان برای مصلحت و توسعه همه جانبه کشور، نامزدهای اصلح را شناسایی و با احترام به عقاید و دیدگاه های فردی به جامعه معرفی کنند.
عضو هیات علمی دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز با بیان اینکه در حال حاضر انتخابات ریاست جمهوری ایران از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: ایران در بیش از ۴۰ سال گذشته جدا از تحریم های ظالمانه و در یک سال اخیر ویروس منحوس کرونا، هرگز به این شدت در معرض تهدیدات خارجی و فشار حداکثری نبوده است.
دکتر رستمی، برگزاری انتخابات سالم، پیشرفته و با حضور حداکثری را برای جمهوری اسلامی افتخاری بینالمللی دانست و تاکید کرد: انتخابات ریاست جمهوری با حضور پرشور و حداکثری موجب احترام کشورها و جامعه بین الملل است و در دنیا نیز ایران را در جایگاه ویژه و ممتاز قرار خواهد داد.
این استاد دانشگاه با اشاره به برگزاری انتخابات پرشور با حضور حداکثری که با هم هماهنگی متولیان امر و هم اندیشی میسر است، یادآور شد: برای اثربخشی در جوامع منطقهای و بین المللی باید تلاش کنیم تا انتخابات خردادماه ریاست جمهوری با حضور همه طیف ها و با حضور باشکوه مردم باشد.
به گفته دکتر رستمی، با ایجاد امید و نشاط سیاسی در جامعه، حضور سلایق سیاسی متنوع، اعتماد به قشر جوان، تقویت حس اثرگذاری رای آحاد جامعه و رفع دغدغه ها و مشکلات معیشتی که با تحریم های ظالمانه آمریکا تشدید شده است، رونق در مشارکت سیاسی کشور و همچنین انتخابات ریاست جمهوری خردادماه رقم خواهد خورد.
این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد گفت: افزایش اعتماد عمومی از مولفه های مهم برای تحقق حضور حداکثری در انتخابات است.
وی، آشتی مردم با صندوق رای و جلب اعتماد از دست رفته مردم را برای حضور حداکثری در انتخابات ضروری خواند و گفت: باید برای کسب اعتماد مردم با آنها صادق بود و بدون متهم کردن دیگران چشم انداز آینده کشور را ترسیم و با اعتماد سازی، واجدان شرایط را برای حضور گسترده ترغیب کرد.
به گفته این استاد دانشگاه، احزاب و گروه های سیاسی در آگاهی بخشی افکار عمومی نقش موثری دارند و حضور آنها در انتخابات ریاست جمهوری مشارکت حداکثری را رقم می زند.
رستمی در بخش دیگری از گفت و گوی خود مشکلات اقتصادی و معیشتی را از جمله موانع تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات ارزیابی و اضافه کرد: داوطلبان انتخابات رییس جمهوری، باید برنامه های اقتصادی خود را به شکلی که قابلیت اجرایی داشته باشد تنظیم و از طریق رسانه ها به مردم اعلام کنند.
وی بار دیگر به اهمیت این دوره از انتخابات اشاره و با تاکید براینکه همه برنامه های داوطلبان باید حول محور توسعه کشور باشد تا ضمن باور پذیری موجب حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای شود، افزود: این انتخابات از همه دوره ها حساس تر و مهم تر است و چشم جهانیان به میزان مشارکت مردم است؛ زیرا افزایش مشارکت حداکثری قدرت چانه زنی کشور و فرد منتخب مردم را در امور بین المللی را افزایش خواهد داد.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا به طور همزمان روز جمعه ۲۸ خردادماه سال ۱۴۰۰ در کشور برگزار خواهد شد.
نظر شما