بهزاد پاکزاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه ورزشی ایرنا اظهار کرد: متاسفانه نگاه به ورزش و ورزشکاران ما نگاهی نتیجه گرا است و متاسفانه افکار عمومی، عملکرد ورزشکاران را فقط براساس نتایج ارزیابی میکند.
وی ادامه داد: برای ارزیابی عملکرد یک ورزشکار شرایط باید کاملا برای آماده سازی ورزشکار مهیا باشد و سپس با شاخص های متعددی، عملکرد آنان مورد بررسی قرار گیرد.
پاکزاد در ادامه این توضیحات افزود: به دلیل شرایط کرونا در کشور و از سوی دیگر تحریم ها و افزایش نرخ ارز، با تمام تلاش ها و حمایت ها، امکان حضور ورزشکاران ما در مسابقات بیشتر و رسیدن به شرایط ایده آل آمادگی میسر نبوده است.
به گفته این مربی در حالی که پس از یک سال تعطیلی مسابقات بین المللی و جهانی به دلیل شیوع کرونا، کمانداران ایرانی فقط در تورنمنت بین المللی ترکیه شرکت کرده و فرصت حضور در مرحله دوم جام جهانی تیر و کمان در لوزان سوئیس را دارند، و این در حالی است که کمانداران سایر کشورها در فاصله تورنمنت ترکیه و لوزان سوئیس در مسابقات مرحله نخست جام جهانی گواتمالا و قهرمانی جهان در ترکیه شرکت کرده و همراه کمانداران ما در مسابقات سوییس نیز شرکت می کنند.
پاکزاد در خصوص عملکرد کمانداران در تورنمنت ترکیه گفت: هدف از حضور در این تورنمنت، بیش از شرکت در مسابقه حضور در اردوی مشترک با حضور کماندارانی از کشورهایی چون ترکیه، بلاروس، مولداوی و جمهوری چک بود تا کمکی به روند آمادگی کمانداران ما باشد.
وی اضافه کرد: در جریان اردوی یک هفته ای در ترکیه، ۲ مسابقه درون اردویی کاملا رسمی برگزار شد و حتی کمانداران ایرانی در بخش زنان و مردان توانستند عناوین مختلفی کسب کنند.
این مربی همچنین افزود: هدف دیگر ما شرکت در مسابقات به منظور کاهش استرس کمانداران و تمرین بیشتر در جریان مسابقه به منظور شناخت نقاط ضعف و قوت آنان بود.
پاکزاد در پاسخ به سوال ایرنا، در خصوص اینکه تیم ریکرو خردادماه به فرانسه می رود، آیا با نتایجی که کمانداران از جمله زهرا نعمتی در ترکیه گرفتند، شانسی برای کسب سهمیه دارند یا خیر؟ گفت: قصد توجیه نتایج کمانداران و حذف همگی آنان را در مرحله مقدماتی ندارم، اما باز هم تاکید میکنم که نتیجه گرایی خاص کشور ماست و در حالی که کمانداران سایر کشورها با هدف محک خود در مسابقات شرکت می کنند، نتایج کمانداران ما با نهایت دقت در هر مسابقهای مورد ارزیابی قرار میگیرد و همین امر فشار مضاعفی بر آنان در روند آمادهسازی دارد.
وی ادامه داد: زمانی که تیم را تحویل گرفتم اعلام کردم که زمان اندکی برای آمادهسازی تیم در اختیار داریم، و البته از همان زمان بدون تعطیلی تمرینات را دنبال کرده ایم.
وی گفت: علاقهمندان به ورزش و مردم نباید منتظر یک معجزه در تیراندازی با کمان باشند، بلکه انتطارات باید متناسب با توان و شرایط موجود باشد.
او خاطرنشان کرد: ما ورزشکارانی در کشور داریم که در ماههای اخیر همراه مربیان خارجی به طور مرتب در اردوهای برونمرزی تمرینات خود را دنبال، و این در حالی است که شانس کمی برای مدال آوری در المپیک دارند.
پاکزادگفت: کمانداران ما نهایت تلاششان را می کنند و من امیدوارم فشار روانی از روی دوش آنان در خصوص نتایج برداشته شود.
وی با اشاره به اینکه تورنمنت بین المللی ترکیه در بخش ریکرو مردان با ۱۰۸ کماندار و ریکرو زنان با ۹۰ نفر برگزار شد، افزود: هدف ما از حضور در ترکیه علاوه بر شرکت در اردوی مشترک قرار گرفتن در جو مسابقه با حضور کماندارانی از سایر کشورها بود، و رقابت با حضور این تعداد کماندار یک فرصت خوب آماد سازی برای کمانداران و محک تک تک آنان در اختیار ما قرار داد.
پاکزاد در پایان از مسوولان وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و فدراسیون تیراندازی با کمان قدردانی کرد که با توجه به همه مشکلات فرصت حضور در برخی رقابت ها را برای تیم ملی تیراندازی با کمان فراهم می کنند.
نظر شما