به گزارش خبرنگار ایرنا، محمود قاسمی شنبه شب در جلسه ستاد پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران رضوانشهر افزود: با توجه به تنش آبی موجود همه اعضای این ستاد و مدیران در رضوانشهر و پره سر باید پای کار باشند تا از هر گونه خسارت احتمالی برای شالیکاران جلوگیری شود.
وی بیان کرد: توزیع امکانات و ادوات مربوطه در انبارهای ادارات و دستگاه های این شهرستان برای پمپاژ آب در اراضی کشاورزی باید به سرعت انجام شود و این تجهیزات در اختیار کشاورزان قرار گیرد.
فرماندار رضوانشهر خطاب به اعضای ستاد مدیریت بحران این شهرستان متذکر شد: تلاش کنید تا بسترهای لازم برای بهرمندی از امکانات مقابله با کم آبی در اختیار کشاورزان قرار گیرد و هرجا که موانعی بود با مسئولیت من نسبت به حذف آنها اقدام کنید.
قاسمی افزود: هم اکنون شرایط برای کشاورزان در این شهرستان بسیار سخت و شکننده است و در این اوضاع بحرانی همه ما باید در خدمت مردم و کشاورزان باشیم و تلاش کنیم تا خسارت های احتمالی را به حداقل کاهش دهیم.
وی خطاب به مدیر اداره آبیاری رضوانشهر گفت: توزیع عادلانه آب باید در دستور کار همه سر آبیاران و آب سواران منطقه قرار گیرد و شرایط موجود بدرستی مدیریت شود.
شهرستان رضوانشهر با حدود ۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲۰ روستا در ۷۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان و در آخرین نقطه آبی سد منجیل و کانال فومنات واقع شده است و دارای بیش از ۱۰ هزار هکتار شالیزار می باشد که فقط سه هزار هکتار از این میزان تحت پوشش کانال فرمنات و بقیه از طریق سر دهنه های سنتی و رود خانه ها آب دهی می شوند.
نظر شما