جواد ابرغم روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تسهیلات توسط ۱۶ بانک عامل پرداخت شد و بانک ملی با ۷۱ میلیارد ریال، ملت۲۷ میلیارد ریال، سپه و صادرات ۲۳ میلیارد ریال، توسعه تعاون با ۱۵ میلیارد ریال بیشترین پرداختی ها را داشتند.
وی افزود: دامداری و کشاورزی شامل کشت زعفران، راه اندازی کارگاه عرقیجات، کشت زعفران، گل محمدی و بادام بیشترین متقاضی دریافت تسهیلات را در استان داشته است.
معاون مشارکتهای مردمی و اشتغال بهزیستی خراسان شمالی تصریح کرد: سال ۹۸ نیز۲۲۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد که امسال رشد ۳۲ درصدی را در این زمینه شاهد بودیم.
به گفته وی، در حال حاضر ۴۰۰ مددجو نیز پشت نوبت دریافت تسهیلات قرار دارند و ۳۰ پرونده نیز آماده پرداخت شده است.
ابرغم افزود: در سال جاری نیز پرداخت چهار هزار میلیارد ریال تسهیلات را به سازمان بهزیستی کشور پیشنهاد دادهایم و این میزان از تسهیلات در صورت تصویب، قابل توجه است و کمک زیادی به اشتغال مددجویان استان خواهد کرد.
معاون مشارکتهای مردمی و اشتغال بهزیستی خراسان شمالی با بیان اینکه طرح های اشتغال زایی و حمایتی تاثیر بسزایی در جامعه بخصوص برای اقشار آسیب پذیر دارد یادآور شد: ایجاد اشتغال پایدار مددجویان، مهم ترین وظیفه بهزیستی و اولویت برنامه های این سازمان است.
وی خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از اشتغال معلولان و مددجویان بهزیستی، کارفرمایانی که در این زمینه اقدام کرده و معلول یا مددجوی زیر پوشش بهزیستی را طبق قانون کار به کار گیرند، به ازای اشتغال به کار هر فرد، مبلغ ۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه با سود کارمزد چهار درصد دریافت می کنند.
وی ادامه داد: سازمان بهزیستی با پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایی مددجویان و معلولانی که با استفاده از تسهیلات کارفرمایی مشغول به کار شدهاند سهم بسزایی در اشتغال پایدار برای گروههای هدف دارد.
۳۸ هزار و ۷۰۰ خانوار شامل ۹۱ هزار و ۶۰۰ نفر زیر پوشش خدمات حمایتی اداره کل بهزیستی خراسان شمالی هستند که ۱۹ هزار نفر آنان در حوزه توانبخشی خدمات می گیرند و مابقی زنان سرپرست خانوار، کودکان بدسرپرست و بی سرپرست و افراد دارای آسیب و اعتیاد هستند.
استان خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در نواحی روستایی سکونت دارند.
نظر شما