ایرج طهماسبی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: روزانه ۱۲۰ تُن نخاله ساختمانی در قشم جمعآوری میشود.
وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ همچنین یکهزار متر مربع از کانالهای دفع آبهای سطحی قشم با هدف جلوگیری از انباشت باران لایروبی شد.
مدیر امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: چهار هزار متر کانال سرپوشیده و ۲ هزار متر کانال روباز با اعتبار چهار میلیارد ریال لایروبی شد.
پلاک جدید برای منازل قشم نصب میشود
وی اظهار کرد: پنج هزار و ۸۵۰ رکورد پلاک در چهار شهرک مسکونی قشم شناسایی شده است و در مرحله آغازین این طرح برای منازل شهرکهای سام و زال، نریمان، بوستان و گلستان پلاک جدید طراحی، ساخته و نصب شد.
طهماسبی افزود: در مرحله دوم نیز ساختمانهای شهرک سیستان و بافت قدیم شهر قشم پلاک میشوند.
نهضت آسفالت در قشم ادامه دارد
مدیر امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: پارسال ۴۰ هزار و ۵۴۰ متر مربع از خیابان، معابر و کمپپارکهای قشم زیرسازی، روکش، لکه گیری و آسفالت شد.
وی تصریح کرد: تعویض، ترمیم جداول و پیاده روسازی معابر و پارکهای قشم نیز به متراژ ۱۸ هزار و ۱۵۰ متر مربع در این مدت انجام شد.
طهماسبی از سه هزار و ۹۵۰ متر مربع نقاشی دیواری در قشم خبرداد و اظهار کرد: ۸۵ جعبه پست برق قشم و ۱۰ المان قدیمی شهر نیز بازسازی، نورپردازی، طراحی و رنگ آمیزی شد.
آبیاری فضای سبز قشم مُدِرن میشود
وی افزود: برای صرفه جویی در هزینه آبیاری با روش سنتی و استفاده از روشهای مدرن سالیانه ۲۶ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است که مرحله اول آن، شامل ۲ هزار متر از سال گذشته آغاز شد و تا پایان امسال به اتمام میرسد.
مدیر امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: در مرحله دوم نیز سه هزار متر ازفضای سبز قشم لوله کشی میشود.
۹۸ نشان در قشم نصب شد
طهماسبی گفت: در مدت سه سال تعداد ۹۸ نشان (اِلِمان) شهری در قشم نصب شد.
وی افزود: از این تعداد، ۲۸ نشان در سال ۱۳۹۷ و ۷۰ نشان در سالهای ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ در قشم طراحی، ساخته و نصب شد.
مدیر امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: اِلِمان های شهری در معابر و میدانها با هدف زیباسازی فضای محیطی و ایجاد محیط شهری شاداب و پویا و ایجاد آرامش بصری به شهروندان و گردشگران نصب شده است.
وی تصریح کرد: طبق برنامه ریزی انجام شده تا پایان امسال نیز تعداد ۵۰ اِلِمان در قشم نصب میشود.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما