به گزارش ایرنا، رشید قربانی روز یکشنبه در اختتامیه پنجمین جشنواره سلامت دانشآموزی و تجلیل از مراقبین و فعالان بهداشت و سلامت مدارس استان که به صورت مجازی برگزار شد،
اظهار داشت: ساحت تربیت زیستی و بدنی، ستون اصلی و پایهای برای سایر ساحتهای تربیتی است و اگر اهداف این ساحت و ارتقا سلامت روحی و روانی دانشآموزان محقق نشود، قطعا پنج ساحت دیگر نیز دچار اختلال شده و به نتایج تربیتی نخواهد رسید.
وی با تاکید بر اینکه بدون سلامت جسمی و آرامش روحی کار تربیتی به نتیجه نمیرسد، گفت: سلامت جسمی و بدنی و روحی و روانی، پایه اصلی برای پنج ساحت دیگر است که باید در اولویت قرار گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به شیوع ویروس کرونا در جامعه و اختلال در بسیاری از فعالیتها اضافه کرد: کرونا علیرغم تهدیدات زیادی که داشت، فرصتیهایی را در آموزش و پرورش ایجاد کرد که به حوزه سلامت بیشتر پرداخته شده و دست اندرکاران آموزش و پرورش و مراقبین و رابطین عرصه بهداشت و سلامت به اهمیت و نقش این مهم بیش از گذشته پی ببرند چرا که توجه به سلامت باعث هموار شدن مسیر تعلیم و تربیت می شود.
وی یادآور شد: در این مقطع در بحث آموزش، تدریس و از همه مهمتر سلامت و بهداشت ما و کسانی که عهدهدار این بخش بودند، مسیر را هموار کردند و در مواقعی که ضرورت داشت از جمله برگزاری کلاسهای حضوری در سطح شهر و روستا ،همکاران حوزه بهداشت و سلامت دقت نظر داشتند و الان هم در فضای مجازی نقش خود را ایفا میکنند.
قربانی همچنین به اجرای برنامههای متنوع در حوزه سفیران سلامت دانشآموزی و برنامههای خلاقانه و مبتکرانه توسط رابطین و مراقبین سلامت و بهداشتی مدارس اشاره کرد و گفت: این برنامهها در آینده میتواند بسیار به عرصه سلامت و تندرستی دانشآموزان کمک کند و این اقدامات تمرین و ممارست برای آینده خواهد بود که مسیر را بیشتر و بهتر تسهیل کند.
وی اضافه کرد: مراقبین و رابطین بهداشت مدارس در این ایام دوشادوش مشاورین و معلمان قدمهای مثبتی برداشتند و در برخی از موارد پیشقدمتر از سایرین، اقدامات نوآورانه انجام دادند.
در این نشست که به صورت مجازی برگزار شد، ۱۹۲ مراقب سلامت مدارس و ۷۰ نفر از مدیران و عوامل اجرایی مدارس به عنوان فعالان حوزه سلامت استان تجلیل شده و به صورت نمادین از چهار نفر از فعالان بهداشت مدارس استان به صورت حضوری تقدیر شد .
نظر شما