«محمد شهریاری» روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: هر سال در تابستان شاهد حضور شهروندان و مسافران عبوری و گردشگران در کنار تاسیسات آبی بودیم که امسال از فصل بهار به خاطر گرمی هوا این موضوع زودتر اتفاق افتاده است.
وی ادامه داد: با وجود هشدار ما، نصب تابلوهای شنا ممنوع و فنس کشی هایی که انجام شده است اما همچنان شاهد این حوادث دلخراش هستیم.
شهریاری با بیان اینکه ۲ نفر از غرق شدگان به ترتیب ۱۹ و ۲۸ ساله بودند، از شهروندان درخواست کرد: از شنا کردن در دریاچه سدها، رودخانهها و کانالهای آبیاری جدا خودداری کنند.
مدیر دفتر بهره برداری از تاسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه ای تهران با بیان اینکه دریاچه سدها، رودخانهها و کانالهای آبیاری پر تلاطم و خروشان هستند، گفت: عمق زیاد آب، اشباع و لغزشی بودن حاشیه مخازن، دریاچه سدها و رودخانهها و شیب تند دیواره کانالها احتمال غرق شدن را افزایش می دهد از این رو شهروندان از اتراق و شنا در این اماکن خودداری کنند.
به گفته شهریاری، دریاچه سدها برخلاف ظاهر آرام خود جریان های زیرسطحی دارند که به این دلیل حتی گاهی شناگران ماهر نیز به دام افتاده و در این دریاچه ها غرق شده اند.
وی یادآور شد: رودخانه های استان تهران پرتلاطم و خروشان و بسیار خطرساز است و به هیچ وجه مکان مناسبی جهت تفریح نیست.
شهریاری خاطرنشان کرد: برغم نصب علائم و هشدارها در سال گذشته ۲۷ نفر بر اثر بی توجهی در تاسیسات آبی و رودخانه های استان تهران غرق شدند.
نظر شما