یک واکسن جدید کرونا اردیبهشت وارد مرحله نهایی آزمایش بالینی می‌شود

تهران- ایرنا- مرحله سوم آزمایش بالینی یک واکسن جدید کرونا که در اسکاتلند تولید می شود اوایل ماه می (اردیبهشت) در انگلیس آغاز می‌شود.

به گزارش روز دوشنبه روزنامه گاردین، محققان در حال فراخوان برای جذب هزاران داوطلب انگلیسی برای آخرین مرحله آزمایش بالینی یک واکسن ویروس کرونا هستند که در اسکاتلند تولید می شود.

پزشکان در نظر دارند این واکسن کرونا را که توسط شرکت «والنووا» ساخته شده است اوایل ماه مه در جریان یک آزمایش که در بیش از ۲۰ پایگاه در سراسر انگلیس و دو بیمارستان در ادینبورگ و گلاسگو اجرا می شود به چهار هزار بزرگسال تزریق کنند. تمامی شرکت کنندگان در این آزمایش دو شات از این واکسن را به فاصله چهار هفته دریافت می کنند.

این اقدام به دنبال نتایج امیدوارکننده مرحله اول آزمایش بالینی این واکسن انجام می شود؛ نتایج مرحله اول آزمایش بالینی واکسن کرونای یاد شده نشان داد که تزریق دو شات این واکسن واکنش ایمنی خوبی در برابر ویروس کرونا ایجاد می کند.

درصورتی که نتایج مرحله نهایی آزمایش بالینی این واکسن نیز خوب پیش رود، والنووا امیدوار است که تا تابستان امسال تاییدیه برای استفاده از واکسن خود را بدست آورد.

واکسن کرونا والنووا بر اساس یک فناوری سنتی ساخته شده است. این واکسن از ویروس غیرفعال کرونا برای تحریک سیستم ایمنی بدن استفاده می کند، روشی که بیش از ۵۰ سال پیش برای فلج اطفال ایجاد شد و در واکسن های آنفلوانزا، هاری و هپاتیت آ استفاده می شود.

این واکسن به جای این که تنها در بر دارنده پروتیین سطحی اسپایک باشد، کل ویروس را در خود جای داده بنابراین ممکن است محافظت گسترده تری در برابر بیماری کرونا و واریان های نگران کننده ناشی از بروز جهش ها در پروتئین اسپایک ایجاد کند.

در این آزمایش ارزیابی می شود که آیا واکسن والنووا آنتی بادی های خنثی کننده بیشتری در برابر ویروس کرونا نسبت به واکسن آسترازنکا تولید می کند یا خیر.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha