شهردار تهران: عرصه برای حضور بهترین‌ها در شورای ششم باز شود

تهران- ایرنا- شهردار تهران اظهار امیدواری کرد: در کل کشور عرصه‌ای باز شود که بهترین‌ها، متخصص‌ترین‌ها و متعهدترین‌ها در حوزه‌های مختلف، در ششمین دوره شورای اسلامی پایتخت حضور یابند.

به گزارش ایرنا «پیروز حناچی» روز سه شنبه با حضور در دویست و نودمین جلسه شورای شهر گفت: اگر در عرصه انتخابات اقدامی نکنیم که بهترین ها و عصاره فضایل مردم در عرصه رقابت وجود داشته باشند که انتخاب شوند، نمی‌توانیم شوراها را به جهت عملکرد شماتت کنیم.

وی روز شوراها را به اعضای شورای اسلامی پایتخت تبریک گفت و اظهار داشت: به طور قطع در این دوره تلاش شد با خرد جمعی و وجدان عمومی، نظام مدیریت شهری کنترل شود و این امر به یادگار خواهد ماند.

حناچی‌ افزود: اگر در دوره ای از شوراها اتفاق خاص مثبت یا منفی افتاده باشد، نتیجه نظارت، پیگیری و تعیین راهبردهای اعضای آن دوره از شورای شهر است.

وی تاکید کرد: اگر در این دوره از شوراها تجربه قابل دفاعی داریم، نتیجه پیگیری ها، نظارت ها و حتی تذکر اعضای شورا است که مسیر را اصلاح و هدایت می‌کند.

به گفته حناچی، در این دوره که به دلیل تحریم ها و شرایط کرونایی جزو سخت ترین دوره های مدیریت شهری بعد از انقلاب بود، خدمات شورای شهر به یادگار خواهد ماند.

دو سوم اختیارات شوراها در دست دیگر نهادها

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه گفت: دو سوم اختیارات شوراها در دست دیگر نهادهای کشور قرار دارد.

«سید ابراهیم امینی» که در غیبت «محسن هاشمی» ریاست شورای اسلامی شهر تهران را برعهده داشت، با اشاره به نهم اردیبهشت ماه و روز شوراها گفت: اگرچه شوراها جایگاه ۴۲ ساله در قانون اساسی دارند و فصل هفتم قانون اساسی با هفت اصل به شورا ها اختصاص یافته است اما قدمت عملی شوراها به ۲۲ سال قبل برمی گردد.

وی گفت: در این دوره ۲۲ ساله اختیارات شوراها در مسائل مختلف، میان نهادهای مختلف تقسیم شد و پس از تشکیل شوراها بخش زیادی از انرژی و وقت شورا به بازپس‌گیری اختیارات گذشته است.

به گفته امینی، در شرایطی که شوراهای سراسر کشور با بحران بی سابقه مالی، دیون دوره‌های گذشته، کاهش شدید ارزش پول ملی و کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند، شورای شهر پایتخت توانست با کاهش هزینه‌ها، افزایش انضباط مالی و شفافیت به نحو مطلوب پایتخت را اداره کند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه زمزمه مجوز واردات واکسن توسط بخش خصوصی و فروش آن به شهروندان به گوش می‌رسد، اظهار داشت: بر اساس قانون، دولت موظف است خدمات را برای تمام افراد کشور تامین کند و تأمین واکسن بدون تبعیض نیز از وظایف حاکمیت است.

وی عنوان کرد: با توجه به واردات واکسن، شورای شهر نیز در نظر دارد طی طرحی شهرداری تهران را موظف کند تا واکسن شاغلان و فعالان حوزه های مختلف را تأمین کند.

هر نیم ساعت، شهرک دریا در تهران می‌لرزد

رابط شورایاری منطقه ۲۱ شهرداری تهران نیز در نشست امروز شورای شهر با اشاره به اینکه ساکنان شهرک دریا، با مسئله عجیبی روبرو هستند و هر نیم ساعت این شهرک می لرزد، افزود: علت این لرزش هنوز مشخص نیست و خواهشمندیم این مساله بررسی شود.

«مسعود رضایی» رابط شورایاری منطقه ۲۱ شهرداری تهران در این جلسه همجواری با صنعت و پایبند نبودن صنایع به مسئولیت‌های خود در این منطقه را ابر مساله این منطقه دانست.

وی، سرانه فضای سبز منطقه را برای هر نفر ۴۰ متر مربع عنوان کرد و گفت: این فضای سبز یکی از نقاط قوت و مناسب این منطقه است.

رضایی وجود زمین‌های بایر و باز را یکی دیگر از ظرفیت‌های منطقه دانست و گفت: به جای اینکه از وجود این زمین‌ها برای ایجاد سرانه‌های خدماتی مختلف استفاده شود، هر دولتی به ایجاد پروژه های مسکن در این منطقه روی آورده است.

وی، ابر مساله این منطقه را همجواری با واحدهای صنعتی عنوان کرد و افزود: بزرگترین صنایع کشور در این منطقه مستقر هستند اما به مسئولیت خود عمل نمی کنند و مشکلاتی از جمله آلودگی هوا و صوتی را به شهروندان این منطقه تحمیل می‌کنند.

رضایی، نبود مترو و فرسودگی ناوگان حمل و نقل عمومی را از دیگر مشکلات این منطقه دانست و گفت: یکی دیگر از مشکلات منطقه، وجود املاک قدیمی است که ویژگی بافت فرسوده را ندارند و نمی توانند از مزایای بافت فرسوده استفاده کنند و برای نوسازی املاک اقدام کنند.

به گفته وی، قدیمی و غیرکاربردی بودن طرح تفصیلی از دیگر مشکلات این منطقه است.

رابطه شورایاری منطقه ۲۱ شهرداری تهران با اشاره به مشکلات سرای محلات و مدیران آنها اظهار داشت: اعتبار محلات ۲۴۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است در حالی که ۱۳ سرای محله منطقه ۲۱ فرسوده و نیازمند اعتبار بیشتری هستند.

اعضای شورای اسلامی شهر تهران پس از سخنان رابط شورایاری منطقه ۲۱، نظرات خود را در خصوص گزارش ارائه شده از سوی وی، اعلام کردند.

«مجید فراهانی» عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تک‌تک مشکلات و موضوعات محلات مختلف تهران بررسی شده‌اند، اظهار داشت: اجرای طرح های کوچک مقیاس محلی بخشی از مشکلات را در منطقه رفع خواهد کرد.

وی افزود: اجرای طرح های کوچک مقیاس در این منطقه از پیشرفت فیزیکی کمی برخوردار است.

فراهانی گفت: نبود سند مالکیت برای برخی محلات منطقه از جمله تهرانسر غربی، غزالی و استقلال نیز از مشکلاتی است که ضرورت دارد شهرداری به صورت جدی به آنها ورود کند.

ضرورت توجه به فضاهای بی‌دفاع شهری

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران نیز با اشاره به وجود فضاهای بی دفاع شهری در این منطقه، گفت: این فضاها نیازمند اندیشیدن تدابیر خاص هستند و شهرداری منطقه توضیح دهد که برای رفع ناامنی از فضاهای بی دفاع شهری چه اقداماتی انجام شده است.

«زهرا نژاد بهرام» با بیان اینکه منطقه ۲۱ یکی از پنج منطقه پهناور تهران است و ضرورت دارد مناسب سازی برای ساکنان انجام شود، اظهار داشت: شهرداری توضیح دهد که برای موضوع مناسب سازی در منطقه چه اقداماتی تاکنون انجام داده است.

ضرورت آمایش سرزمینی مناطق تهران

دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه گفت: شب مردگی که در منطقه ۱۲ پایتخت وجود دارد در منطقه ۲۱ نیز به رغم وجود ثروت و امکانات بسیار وجود دارد.

«سید محمود میرلوحی» بر بحث آمایش سرزمینی مناطق تهران تاکید کرد و گفت: نباید مناطق تهران تنها با موقعیت جغرافیایی و جمعیت خود شناخته شوند بلکه باید با اجرای آمایش سرزمینی، شناخت از مناطق عمیق شود.

رفع صنایع مزاحم در منطقه ۲۱

دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه اظهار داشت: صنایع حاضر در منطقه باید به دلیل مشکلاتی که به محیط زیست تحمیل می‌کنند، برخی اقدامات زیست‌محیطی را در این منطقه متقبل شوند.

«زهرا صدراعظم نوری» افزود: برای نمونه صنایع حاضر در این منطقه باید بتوانند یک بوستان را نگهداری کنند و یا اینکه در احداث پل و معابر به شهرداری کمک کنند.

وی با بیان اینکه صنایع مزاحمی در تهرانسر غربی فعالیت دارند که باید از ظرفیت قانونی برای رفع مشکلات این صنایع استفاده کرد، گفت: تاکنون گزارش یا شکایتی از شهرداری منطقه برای رفع این صنایع مزاحم، نرسیده است.

ایجاد شهر موزه صنعت در منطقه ۲۱

رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران نیز با تاکید بر ضروت حفاظت از حافظه تاریخی شهر گفت: ایجاد شهر موزه صنعت در حوزه صنعتی منطقه ۲۱، می تواند این محدوده را به یک مسیر گردشگری تبدیل کند.

«محمد سالاری» با تاکید بر ضرورت حفاظت از حافظه تاریخی شهر، اظهار داشت: یکی از موضوعات مورد مطالبه در منطقه ۲۱ که به دغدغه عمومی تبدیل شده، ایجاد شهر موزه صنعت است.

وی ادامه داد: از آنجاکه بیش از ۳۰ درصد از مساحت این منطقه، حوزه صنعتی است، استفاده از این ظرفیت بی نظر در پایتخت به عنوان حافظه تاریخی صنعت کشور مغفول مانده است؛ همچنان که حافظه معماری، شهرسازی و میراث تاریخی در پایتخت مورد غفلت قرار می گیرد.

سالاری با انتقاد از محاسبه انشعابات سرای محلات با نرخ کارگاه ساختمانی، اظهار داشت: این مساله، مشکل تمام محلات است که طی یک جلسه با اداره برق و ادارات مربوطه، حل می شود و من از همکارانم در ستاد شورایاری درخواست می کنم، این موضوع را که از ابتدای دوره همواره مطرح شده است، هفته آینده طی جلسه ای حل کنند.  

وی افزود: سرای محلات، ماموریت های فرهنگی و اجتماعی دارند و مکان تجاری نیستند که انشعابات آن با نرخ کارگاه ساختمانی محاسبه شود و این مساله با یک بخشنامه حل خواهد شد.  

رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران به مشکلات ایجاد شده برای مدیران محلات به دنبال انعقاد قراردادهایی که زیر نظر شهرداری است اشاره کرد و گفت: در گذشته مدیران محله، زیر نظر شهرداری قراردادهایی را امضاء کرده اند که اکنون آن ها را دچار مشکل کرده تا جایی که اموال آن ها توقیف شده است.

وی اضافه کرد: چراکه حق بیمه نیروهایی که قرار داد داشته اند، رد نشده است و اکنون خسارت پرداخت نشدن حق بیمه را از مدیران محله می خواهند که شهرداری های مناطق باید به این موضوع رسیدگی و مشکل را حل کنند.

شکل گیری جدال زندگی و مرگ به بهانه شیوع کرونا شایسته نیست

«مجید فراهانی» عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران طی نطقی در این جلسه، با بیان اینکه شکل گیری جدال زندگی و مرگ به بهانه شیوع کرونا شایسته این مردم نیست، اظهار داشت: مردم صاحبان اصلی شهر و کشور هستند، همان مردمی که فارغ از قومیت، زبان، مذهب و دین بر پایه عشق و علاقه به ایران عزیز جنگ را اداره کردند، در برابر تحریم ها دوام آوردند و در این دوران سیاه کرونا پشت و پناه هم هستند.  

وی افزود: مردمی که بر اساس قانون اساسی حق انتخاب دارند و محرم کشورند و تنها مطالبه شان از مسئولین «زندگی، آزادی و فرصت تلاش برای آرامش و آسایش» است حقوقی که در قرآن و قانون اساسی به رسمیت شناخته شده است و انتظار دارند باری از زندگی شان برداشته شود نه آنکه بار اداره شهر و کشور بر زندگی شان تحمیل شود.  

وی ادامه داد: مردم نمی خواهند مالیات و عوارض شان توسط دولت و شهرداری به هدر رود این حق مردم به حق می خواهند و انتظار دارند تا سرمایه های عمومی و دارایی های شهر و کشور درست اداره شود.

عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: مردم از مسئولان دولت و مدیران شهرداری و من و شما این چیزها را بهتر می دانند، از دولت و شهرداری، مجلس و شورای شهر انتظار حل همه مشکلات را ندارند ولی عمیقاً حس می کنند که با یک تغییر کوچک در اولویت ها و عملکردها همه مردم شهر و کشور از نتایج بهتری برخوردار می شوند.

هشدار درباره تهدید میراث تاریخی

حجت نظری طی تذکری اعلام کرد: دیروز اتفاقی در یکی از کتیبه‌های تاریخی پایتخت افتاده که قلب هرکسی که دل در گرو هویت ایران دارد را به درد می‌آورد.

وی افزود: کتیبه قاجاری موجود در چشمه‌علی واقع در شهر تاریخی ری روز گذشته توسط افرادی ناشناس با رنگ مو مخدوش شده و این نشان می‌دهد نگهداری از میراث تاریخی و هویتی ما چه اندازه درخطر هستند و تا چه اندازه در این مراقبت کوتاهی می‌شود.

نظری ادامه داد: این خرابکاری طبق گفته کارشناسان قابل ترمیم است، اما اگر اقدام جدی و اساسی برای محافظت از این آثار انجام نشود، نمی‌توانیم هویت و میراث تاریخی خود را به نسل‌های آینده منتقل کنیم و از این منظر تاریخ قطعا از ما به نیکی یاد نخواهد کرد.

سرگردانی شهروندان در راهرو های شهرداری 

«محمد علیخانی» رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل  شورای شهر تهران با ارایه تذکری نسبت به قطعی مکرر سامانه‌های ساخت و ساز شهری واکنش نشان داد و گفت: طی یک هفته اخیر سامانه شهرسازی، سامانه ماده ۱۰۰ و سامانه آرشیو اسناد قطعی مکرر داشته و در انجام خدمات شهرداری به مردم، اختلال ایجاد شده و شهروندان در راهروهای شهرداری سرگردان هستند.

وی افزود: این موضوع باعث شده تا مردم در این شرایط کرونایی ساعت‌ها در راهروهای شهرداری سرگردان باشند.

به گفته وی، ضرورت دارد تا مدیران مدیریت شهری به جای پیگیری اخراج کارکنان بی دفاع، وظایف خود را به درستی انجام دهند تا بیش از این موجب ایجاد نارضایتی میان مردم و کارکنان شهرداری نشوند.  

لایه های تمدن چشمه علی در معرض خطر 

احمد مسجدجامعی نیز با ارائه تذکری گفت که لایه‌های تمدن چشمه‌علی در معرض خطر است.

وی با بیان اینکه مهمترین کشفیات قرن گذشته در حوزه باستان شناسی در ری در چشمه علی انجام شده است، افزود: کنار این چشمه یک تمدن پا گرفته  اما به این سرمایه عظیم تهران خیلی توجهی نشده است.  

وی گفت: اتفاق مخدوش کردن کتبیه قاجاری در شهر ری که به آن اشاره شد، نشان می‌دهد حفاظت از این منطقه به طرح جامعی نیاز دارد.

مسجد جامعی با تأکید بر اینکه متولی این موضوع نباید در سطح شهردار منطقه باشد، گفت که موضوع چشمه علی، مساله‌ای فراملی است.  

عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در اینجا شمشیری که با آن یحیی بن زید را کشته بودند، شستند و برای آنکه متبرک شود به آن لقب چشمه علی داند.

وی یادآور شد: در این دوره نیز  مردم در آستانه سال نو قالی خود را در این چشمه می شویند تا تبرک شود و به منزل بیاورند.  

مسجد جامعی با بیان اینکه، با ایجاد خط مترو به این چشمه آسیب وارد شد، گفت:  این مکان نیازمند یک طرح ملی است.

تاکسیران ها در اولویت مناسبت تری در تزریق واکسن قرار گیرند

«محمد جواد حق‌شناس» رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران نیز با اشاره به جمعیت ۱۰۰ هزار نفری تاکسیرانان شهر تهران، خواست که این قشر در اولویت مناسب‌تری برای تزریق واکسن قرار گیرد.

وی گفت: در دو هفته اخیر شهر تهران و مردم تهران در وضعیت بسیار سختی گرفتار آمدند و رکورد عملکرد بهشت زهرا در ۵۰ سال گذشته شکست. 

وی از  شهردار تهران از شهردار تهران خواست در خصوص انجام واکسیناسیون کووید ۱۹ برای رانندگان سیستم حمل ونقل عمومی تهران مکاتبه‌ای با وزیر بهداشت داشته باشد.

حق‌شناس گفت: با توجه به تعداد جمعیت نزدیک به ۱۰۰هزار نفری تاکسیران‌ها خواهش می‌کنم جهت حفظ سلامت تاکسیران‌ها، این گروه اولویت مناسب‌تری را دریافت کنند.

چهارچوب اختیارات و وظایف کمیسیون های داخلی مناطق شهرداری تصویب شد 

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در جلسه امروز خود لایحه «چهارچوب اختیارات و وظایف کمیسیون های داخلی مناطق» را در دستور کار قرار دادند و «محمد سالاری» رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران، در  این باره گفت:  مدیریت شهری دوره پنجم در راستای انضباط بخشی به شهرسازی و معماری و مبارزه با رانت، فساد و مبارزه با امضاهای طلایی، اختیارات شوراهای معماری را در حوزه صدور پروانه مشخص کرد.

وی با بیان اینکه امروز یکی از دستاورهای این دوره این است که در حوزه صدور پروانه بدون طرح تفضیلی هیچ پروانه‌ای صادر نمی شود، گفت:  پس از آن بر اساس بررسی ها مشخص شد که مردم پس از دریافت پروانه به دلیل پیشگیرانه نبودن قوانین کمیسیون های ماده ۱۰۰، تخلف را پذیرفته اند، دست شوراهای شهر بسته بود.  

وی با بیان اینکه در ماده ۱۰۰ می گوید شهرداری ها در صورت تشخیص به قلع بنا آن را به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارسال کنند، افزود: ما به این نتیجه رسیدیم که این امر را محدود کنیم و نهایتاً ۵ درصد مازاد بنا با سقف ۵۰۰ به عنوان روا داری، در این تبصره گنجانده شود.

سالاری با بیان پیشنهادی درباره این لایحه گفت: شهرداری موظف است نسبت به رسیدگی به تخلفات جزئی، با درخواست مالکین صرفاً مطابق با مصوبه تعیین عوارض، موضوع را در کمیسیون داخلی منطقه مطرح و نسبت به آن اقدام کند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران عنوان کرد: وقتی ما مصوبه چارچوب اختیارات داخلی تصویب را تصویب کردیم عطف به ما سبق داشت و شامل ساختمان های ساخته نیز می شد اما شهرداران مناطق اعلام کردند که همه پرونده ها قفل شده و مصوبات نباید عطف به ما سبق داشته باشد.

وی یادآور شد: در مصوبه بسته کرونایی نیز با هدف مانع زدایی از حل مشکلات مردم اعلام کردیم که این امر پرونده هایی که از این زمان تصویب می شوند را شامل شود.  

«مرتضی الویری» رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: در جلسه روز گذشته به این نتیجه رسیدیم که کف زمانی را درباره این لایحه برداریم.  

وی افزود: یا می توانیم برای اجرای این مصوبه کف زمانی نگذاریم یعنی تمام پروانه های موجود شامل شود یا بگوییم از زمانی که این مصوبه تصویب می شود پروانه های پس از آن را شامل شود.

«عبدالرضا گلپایگانی» معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران نیز در جریان بررسی این لایحه اظهار داشت: اگر بخواهیم همه پرونده ها را طبق این مصوبه اجرا کنیم، شاهد سیل پرونده ها به سمت کمیسیون ماده ۱۰۰ خواهیم بود.  

وی گفت: این امر باعث خوابیدن کار کسانی که در گذشته قرارداد مشارکت یا غیره بسته اند، می شود.  

«شهربانو امانی» دیگر عضو شورای شهر تهران نیز با ارائه پیشنهادی درباره ماده ۳ این لایحه گفت: با توجه به اینکه شورای شهر پنجم روالی مبتنی بر حمل و نقل عمومی گذاشته است، بر همین اساس این نظر موجب از بین رفتن اختلاط روال زندگی عادی و تعامل فضای شغلی با زندگی روزمره می شود.  

وی تاکید کرد که نباید تبدیل مالکیت مسکونی به اداری امکان پذیر باشد.

«حسن رسولی» دیگر عضو شورای شهر تهران درباره این پیشنهاد اظهار داشت: تایید این پیشنهاد بدین معنی است که مشاعات به کاربری اختصاصی تبدیل شود و هر کس حتی می تواند در محل مشاع کاربری اداری ایجاد کند.

وی افزود: در طرح تفضیلی مطرح شده که اگر فردی خواستار تغییر کاربری ملک خود از کاربری مسکونی به اداری است، باید موافقت همسایگان را نیز کسب کند و این امر مشکلی ایجاد نمی کند.

«مجید فراهانی» دیگر عضو شورای شهر تهران در جریان بررسی لایحه پیشنهاد کرد که به منظور پایش حسن اجرای این مصوبه، شهرداری مکلف است دسترسی برخط مناطق را برای کمیسیون شهرسازی و محاسبه شورا یک ماه پس از تصویب این مصوبه فراهم کند.

در نهایت این لایحه به تصویب اعضای شورای شهر رسید.

مجوز فروش یک باغ و تبدیل آن به ملک مسکونی در دوره قبل مدیریت شهری

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه این جلسه به بررسی پرونده چند پلاک ثبتی مبنی بر باغ بودن یا نبودن خود کردند.

محمد سالاری رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر درباره این پلاک ثبتی گفت: این پلاک ثبتی به مساحت ۸۰۰ مترمربع در شهران خیابان مطهری در منطقه ۵ تهران واقع شده است.

وی افزود: کمیسیون ماده ۷ در سال ۹۱ با توجه به عکس‌های هوایی ملک مذکور را باغ اعلام کرده و پایان سال ۹۸ اعلام کرده است با وجود ۸۸ اصله درخت کسر شده شرایط احراز باغ را دارد.

وی افزود:  نظر کمیسیون معماری و شهرسازی مبنی بر باغ بودن این پلاک ثبتی است.  

«ابراهیم امینی» نایب رئیس شورای شهر تهران نیز درباره این پلاک ثبتی گفت:صحبت از عکس هوایی سابق است که با وضعیت فعلی مطابقت ندارد.

 وی عنوان کرد: حدنصاب درختان نیز مبنی بر باغ بودن ملک نیست و به عکس هوایی سابق استناد کردیم.  

به گفته وی، در گذشته کل تهران مملو از درخت بوده و برای حق الناس باید ارزش قائل شویم.

امینی افزود: اگر فردی از سازمان زمین شهری ملکی را خریداری کرده برای این است که در آن خانه بسازد نه اینکه درختان کاشته شده شهرداری را آبیاری کند.  

«زهرا صدراعظم نوری» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر نیز اظهار داشت: یکی از راه‌هایی که ملک مورد بررسی قرار می‌گیرد تصویر هوایی است و اتفاقا جزو مستندات است و حتی کارشناس رسمی دادگستری نیز به تصویر هوایی استناد می‌کند.  

وی عنوان کرد: تصاویر سال ۵۷ این ملک نشان می‌دهد که پر از درخت بوده و به علاوه حدنصاب درختان را دارد چرا که هم حد نصاب درختان را دارد و هم تصاویر هوایی آن را نشان می‌دهد.

نوری افزود: این ملک در سال ۹۴ توسط سازمان املاک شهرداری فروخته شده و این یک تخلف آشکار است و باید مدیرانی که این کار را کردند دادگاهی شوند.

وی ادامه داد: چرا که خود شهرداری این ملک را در مقطعی سبز کرده، سپس مجوز فروش داده و اجازه می‌دهد، در آن ملک مسکونی بسازند.  

عضو شورای تهران افزود: مدیران وقت با علم به اینکه این زمین پر از درخت است آن را فروخته‌اند و مدیران باید درباره آن پاسخگو باشند.

وی تاکید کرد که باید به این ملک رای باغ دهیم و ذی نفع آن از مدیران سابق شهرداری شکایت کند.  

«علی محمد مختاری» مدیر عامل سازمان بوستان های شهرداری تهران با بیان اینکه درختان توسط شهرداری کاشته شده است، گفت: بعد از انقلاب هر کسی که هزار متر بیشتر زمین داشت متعلق به دولت بود و در اختیار شهرداری بود و ما برای کاشت درخت استعلام می‌کردیم. 

در نهایت اعضای شورای شهر تهران با ۱۶ رای به باغ نبودن این ملک رای دادند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha