به گزارش ایرنا ، محمد اهلی روز سهشنبه در بازدید از تصفیهخانه فاضلاب شهرک صنعتی ۲ اردبیل افزود: یکی از معضلات فعلی این شهرک صنعتی تکمیل نشدن ظرفیت تصفیهخانه فاضلاب است که با ۲ راهکار تلاش شده است مشکل حجم ورودی فاضلاب به این تصفیهخانه کنترل و مرتفع شود.
وی اظهارکرد: راهکار نخست احداث مدول دوم تصفیهخانه بود که با تامین اعتبارات لازم از طریق منابع داخلی، ساخت ابنیه این پروژه در سال گذشته با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریالی آغاز شد و هماکنون ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل ادامه داد: نصب تاسیسات موردنیاز برای این تصفیهخانه به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که با توجه به محدودیتهای بودجهای و کمبود اعتبارات داخلی، تکمیل و اجرای کامل آن در حد توان این شرکت نبوده و نیازمند تخصیص اعتبارات استانی و ملی است.
وی یکی از راههای رسیدن به توسعه پایدار و کاهش اثرات نامطلوب زیست محیطی را بهبود و توسعه تصفیه فاضلاب دانست و گفت: تلاشمی شود با اقدامات مناسب، اثرات زیست محیطی واحدهای تولیدی استان کاهش یابد.
او اضافه کرد: از جمله اقدامات شرکت شهرکهای صنعتی برای بهبود روند تصفیه فاضلاب واحدهای تولیدی، احداث تصفیهخانه در شهرک های صنعتی است که تاکنون چهار تصفیهخانه در شهرکهای صنعتی استان احداث شده و به مرحله بهرهبرداری رسیده است.
اهلی اظهارکرد: احداث تصفیهخانه در شهرک های صنعتی دارای شروطی است که این شروط در هیات وزیران تصویب شده و در صورت احراز شرایط لازم در یک شهرک صنعتی، مکلف به احداث تصفیهخانه فاضلاب در آن شهرک هستیم.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل دیگر راهکار این شرکت برای بهبود روند تصفیهخانه شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل را پیگیری جداسازی پساب خروجی واحد تولیدی سبلان پارچه دانست و افزود: در حال حاضر بیش از نیمی از ظرفیت مدول اول تصفیهخانه فاضلاب شهرک در اشغال پساب خروجی این واحد تولیدی است که یکی از معضلات عمده این تصفیهخانه محسوب میشود.
وی گقت: با درخواست شرکت شهرکهای صنعتی و با پیگیری های استاندار اردبیل و رئیس دستگاه قضایی استان، مقرر شده تا این واحد تولیدی نسبت به اجرای تصفیه فاضلاب و انتقال آن از یک خط مجزا به رودخانه اقدام نماید.
استان اردبیل دارای ۲۰ شهرک و نواحی صنعتی است.
نظر شما