به گزارش ایرنا دکتر علی ولی منش روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه مجموعه مدیریت درمان تامین اجتماعی خوزستان با مراکز درمانی بهداشت و درمان استان برای رسیدگی به بیماران کرونایی همراه و هماهنگ است افزود:برای رسیدگی بهتر به بیماران کرونایی ، ۱۰دستگاه رادیولوژی و چهار دستگاه اکسیژن ساز به بیمارستانها اضافه شده و مجوز خرید ۲ دستگاه سی تی اسکن نیز صادر شده است.
وی گفت:علاوه برآن ۱۲دستگاه ونتیلاتور، ۳۰۰تخت بیمارستانی و ۵۲تخت موقت با ۴۴۰میلیارد ریال برای رسیدگی ودرمان بیماری کرونا در مراکز درمانی وابسته به تامین اجتماعی هزینه شده است.
ولی منش با بیان اینکه ۶ بیمارستان و ۲۴ مرکز درمانگاه ، دی کلینیک و پلی کلینیک وابسته به مدیریت درمان تامین اجتماعی خوزستان برای خدمت رسانی به جامعه هدف فعال هستند افزود:سه هزار نفر کادر درمانی و پشتیبانی در این مراکز مشغول خدمت رسانی هستند.
ولی منش هفته گذشته از سوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به سمت مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان جایگزین دکتر صادق جلیلی شد.
بیمارستان ۹۶تختخوابی تامین اجتماعی دزفول در مرحله راه اندازی است
مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان گفت: ساخت ساختمان بیمارستان ۹۶تختخوابی تامین اجتماعی دزفول به پایان رسیده و ۹۰درصد تجهیزات آن وصول شده و در انبارها نگهداری میشود.
وی با بیان اینکه این بیمارستان در مراحل راه اندازی است گفت: آزمون جذب کادر درمانی و پشتیبانی این بیمارستان برگزار شده و ۴۵۰ نفر در این بیمارستان به کار گرفته می شوند.
ولی منش با بیان اینکه بیمارستان ۱۶۰تختخوابی تامین اجتماعی آبادان با ۷۰درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است افزود: پروژه بخش توسعه بیمارستان تامین اجتماعی شوشتر نیز به پایان رسیده است.
۶ درمانگاه جدید در خوزستان ساخته میشود
مدیردرمان تامین اجتماعی خوزستان از موافقت و صدور مجوز برای ساخت ۶ درمانگاه جدید در استان خوزستان خبر داد.
ولی منش افزود:این درمانگاهها در ملاثانی، باغملک ، اروندکنار ، هندیجان ، رامشیر و گتوند که فاقد درمانگاه هستند از محل اعتبارات عمرانی سازمان تامین اجتماعی ساخته میشوند.
وی گفت:با ساخت این درمانگاهها ، دسترسی جامعه هدف و ساکنان کم برخوردار به خدمات درمانی تامین اجتماعی بیشتر خواهد شد.
به گفته ولی منش خوزستان پس از استان تهران به لحاظ برخورداری از مراکز درمانی در رتبه دوم کشوری قرار دارد.
ماهانه ۳۰۰هزار نسخه الکترونیکی صادر می شود
مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان با اشاره به اجرای طرح صدور نسخه الکترونیکی و حذف دفترچه های درمانی تامین اجتماعی از اسفند ۱۳۹۹ گفت: ماهیانه ۳۰۰هزار نسخه الکترونیکی در مراکز درمانی وابسته به مدیریت درمان تامین اجتماعی خوزستان و موسسه های طرف قرارداد صادر میشود.
وی به مزایای صدور نسخه الکترونیکی و حذف دفترچه های درمانی از جمله دسترسی پزشکان به سوابق بیماران ، شفاف سازی ، سرعت عمل در پرداخت مطالبات ، حذف مراجعات و جلوگیری از اتلاف وقت مردم برای صدور دفترچه درمانی ، جلوگیری از اشتباهات نسخه نویسی اشاره کرد و افزود: با اجرای این طرح ۸۰درصد مطالبات پزشکان با فاصله یک روز به حساب آنان واریز میشود.
نظر شما