«احمد توصیفیان» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: چهار هزار و ۵۳۵ نفر از افراد جویای کار در مراکز کاریابی استان ثبتنام کرده بودند که تاکنون برای ۴۶ درصد آنها از همین طریق شغل ایجاد شد.
وی با بیان اینکه ۳۶ درصد اشتغال ثبت شده مربوط به خانم ها و ۶۴ درصد را آقایان تشکیل میدهند اظهار داشت: مراکز کاریابی شغل ایجاد نمیکنند بلکه ارتباط جویندگان کار را با مراکز تولیدی، صنعتی و خدماتی نیازمند نیروی کار فراهم میکنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان با اشاره به اینکه بکار گماریها بیشتر در بخش خدمات و واحدهای صنعتی و شرکت های تعاونی بوده است عنوان کرد: از ۲ هزار و ۹۵ به کار گمارده در استان همدان سال گذشته ۶۰ درصد افراد دارای مدرک تحصیلی دیپلم به بالا و ۴۰ درصد مدرک زیر دیپلم داشته اند و بیشترین فراوانی بکارگمارده مربوط به لیسانس و دیپلم بوده است.
توصیفیان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعداد ۱۸ مورد کاریابی فعال در استان وجود دارد که شهرستان همدان با ۱۰ مورد بیشترین تعداد کاریابی را دارد و بقیه شهرستانها یک مورد کاریابی دارند.
به گفته وی کاریابی ها و مراکز مشاوره شغلی غیر دولتی بازوی توانمندی برای دولت در شناسایی فرصت های شغلی و تامین نیروی کار به شمار می روند و سهم بالایی در ایجاد اشتغال دارند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان تاکید کرد: این مراکز با هدف ارائه راهنمایی و مشاوره شغلی به جویندگان کار و کارفرمایان، شناسایی فرصتهای شغلی، تامین نیرو برای کارفرمایان و معرفی کارجویان آماده به کار در فرصتهای شغلی فعالیت می کنند.
توصیفیان ابراز داشت: اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری در اولویت کار و برنامهریزیهای کلان اقتصادی است و این راهبرد مهم با جدیت توسط مسوولان پیگیری میشود.
نظر شما