به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب رمضان، آیین افتتاحیه نمایشگاه مجازی محصولات حجاب و عفاف ماه مبارک رمضان، شب گذشته همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع) با هدف حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان این حوزه از طریق وبینار (سمینار آنلاین) در مرکز شتابدهی رایمون برگزار شد.
رضا سلیمانی مدیر دومین نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب در این آیین گفت: از مدتها قبل از شیوع ویروس کرونا ایده راهاندازی یک نمایشگاه مجازی محصولات حجاب که بتواند تمام نیازهای بانوان محجبه در تمام نقاط کشور را در بر بگیرد وجود داشت که با شیوع بیماری کرونا و تعطیلی نمایشگاههای فیزیکی و تاثیر این بیماری بر کسب و کارها این نیاز بیش از قبل احساس شد و ما را بر آن داشت تا به صورت جدیتر از قبل این ایده را دنبال و عملیاتی کنیم.
مدیر دومین نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب افزود: یکی از موضوعاتی که در این حوزه وجود دارد استفاده حداقلی از محصولات فناورانه است که البته در سالهای اخیر پیشرفت خوبی در این حوزه صورت گرفته است. ایجاد بستر معرفی و فروش مجازی را میتوان به عنوان پیشرفت در حوزه عفاف و حجاب به حساب آورد. ورود به این حوزه به عنوان پیشتاز بسیار سخت بود ولی با مداومت و تلاش همکاران من صورت گرفت.
مدیر نمایشگاه تصریح کرد: نمایشگاه امسال با رشد ۳۵ درصدی نسبت به سال گذشته مواجه شده است که این رشد در تعداد محصول، شرکت کنندگان و کیفیت ارائه نیز مشهود است.
سلیمانی افزود: این نمایشگاه مجازی در پنج بخشِ چادر، ملزومات حجاب، مانتو و عبایا، پوشش سر و پارچه چادری تا عید سعید فطر فعالیت میکند و بانوان ایرانی میتوانند به سادگی البسه و ملزومات حجاب خود را بدون واسطه از سایت تهیه کنند.
وی گام بعدی نمایشگاه را تبدیل کردن نمایشگاه مجازی به دائمی دانست و گفت: سعی میکنیم از تهدیدها فرصت بسازیم و اکنون که به واسطه شیوع ویروس کرونا بستر و زیر ساختها فراهم شده است از آن در جهت تبدیل نمایشگاه موقت به دائم استفاده خواهیم کرد.
سلیمانی خاطرنشان ساخت: بر اساس سند راهبردی سامانه حجاب در این نمایشگاه، هر آنچه یک بانوی مسلمان بتواند در اجتماع از آن استفاده کند، موجود است و بازرسان ما کیفیت و قیمت محصولات را تضمین می کنند.
نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب، پیشتاز در عرصه پوشش اسلامی
علیرضا حقیقی مدیرعامل مرکز شتابدهی رایمون نیز گفت: از اواخر بهمنماه سال ۹۸ و در پی شیوع ویروس کرونا، ایده برپایی نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب با هدف حمایت از تولیدکنندگان محصولات حجاب شکل گرفت.
وی گفت: این نمایشگاه گامی در مسیر حمایت و توسعه فعالیتهای عرصه عفاف و حجاب در کشور بود که سال گذشته با وجود محدودیتهای زیرساختی به عنوان شرکت پیشتاز وارد این عرصه شدیم و اولین نمایشگاه و فروشگاه مجازی پوشاک اسلامی را طراحی و راهاندازی کردیم. نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب به عنوان نخستین ایده استارتاپی بود که در این حوزه مطرح و با توان نیروی های داخلی اجرایی شد.
حقیقی با اشاره به این موضوع که در دور نخست نمایشگاه شتابدهنده رایمون موظف بود از صفر تا صد عکاسی، طراحی، بارگذاری سایت، فروش، ارتباط با مشتری را برای تولیدیها انجام دهد، خاطر نشان کرد: در دور دوم نمایشگاه بیشتر تولیدکنندگان در حوزه فروش مجازی و معرفی کالا در فضای مجازی توانمند شده بودند و این شتابدهنده در حوزه های زیر ساختی تمرکز بیشتری داشت. نخستین نمایشگاه توانست، فرهنگسازی درستی در زمینه محصولات عفاف و حجاب انجام دهد و در دور دوم نمایشگاه مسئولیت عوامل سبکتر است.
وی در پایان با اشاره به این موضوع که وبسایت نمایشگاه از نظر امکانات فنی و محتوا در شرایط بسیاری خوبی و در ردهبندی جستجوی گوگل نیز در ردههای بالا قرار دارد گفت: این مرکز تمام توان خود را برای هر چه بهتر برگزار شدن نمایشگاه و ارتباط مستقیم تولیدکننده و مصرف کننده، کالای فرهنگی به کار گرفته است. تا با حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان شاهد تغییرات بارز در فرهنگ پوششی جامعه باشیم.
این مراسم با حضور برخی از فعالان و تولید کنندگان حوزه حجاب و عفاف از دومین نمایشگاه مجازی عفاف و حجاب و همچنین وبسایت دومین نمایشگاه مجازی از طریق وبینار رو نمایی شد.
نظر شما