«محمدعلی لطفالهی یقین» روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه این تصمیم در راستای اجرای نقشه جامع علمی کشور اتخاذ شده، افزود: رونوشت نامه ارسالی به وزارت متبوع نیز به فرماندار شهرستان ویژه مراغه و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ارسال شد.
وی اضافه کرد: علاوه بر نماینده فعلی مردم فهیم مراغه در مجلس شورای اسلامی، نماینده سابق مراغه و عجبشیر که در وزارت علوم اشتغال داشته و در جریان پیشرفتهای روزافزون دانشگاه قرار دارد نیز پیگیر موضوع است تا هم بازتاب اجتماعی این تصمیم را به مسئولان امر برسانند و هم ظرفیتهای دانشگاه و شهرستان را مطرح کنند.
وی همچنین با تاکید بر اینکه وزارت علوم به هیچ وجه با ایشان در این زمینه مشورت نکرده، ادامه داد: نماینده محترم مردم مراغه و عجبشیر به امید خدا طی هفته جاری با وزیر علوم دیدار خواهد کرد تا اعتراض مردم و مسئولان شهرستان به این تصمیم را ابلاغ کند.
وی ضمن ابراز امیدواری نسبت به تجدیدنظر در این زمینه، اظهار داشت: دانشکدههای فنی مهندسی و علوم پایه دارای جمعیت دانشجویی قابل توجهی است و اگر طبق مصوبه جدید شورای ستاد راهبردی اجرای نقشه جامع کشور، مجوز پذیرش دانشجو در این رشتهها برای دانشگاه مراغه لغو شود، این دانشگاه دچار مشکل خواهد شد.
وی همچنین با تاکید بر اینکه خوشبختانه استقلال دانشگاه پابرجا بوده و سایه ادغام از سر آن برداشته شده است، اظهار داشت: مردم مراغه نیز دفاع از توسعه روزافزون این دانشگاه را حق خود میدانند اما امیدواریم تا زمان حصول نتیجه و خاتمه پیگیریهای مسئولان، صبر و حوصله کنند.
به گزارش ایرنا نگاهی به تاریخچه شکلگیری این دانشگاه نشان میدهد که در سال ۱۳۶۶ آموزشکده کشاورزی مراغه تاسیس شد و یک سال بعد به دانشکده کشاورزی ارتقا یافت؛ این دانشکده در سال ۱۳۸۴ به مجتمع آموزش عالی و در سال ۱۳۸۸ به دانشگاه مراغه ارتقا یافت.
نظر شما