ایرج طهماسبی روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود:خانه اسکان معلم شهر سوزا و روستای سهیلی به اتمام رسیده و تحویل شده است و بقیه واحدها نیز در شهر در شهر سوزا و روستاهای طبل، گُربِدان، سَلَخ، سُهِیلی، گَوَرزین، دِیرِستان، پِی پُشت، زِینَبی، تُوریان و مِسِن با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.
وی با اشاره به ارتقای فضا و زیرساختهای آموزشی جزیره قشم توسط سازمان منطقه آزاد قشم، ادامه داد: سه مدرسه در روستاهای قشم در دولت تدبیر و امید شامل دبیرستان دخترانه ۹ کلاسه در گیاهدان، مدرسه راهنمایی سه کلاسه در روستای چاهُوی شرقی و مدرسه ابتدایی ۲ کلاسه در کُردوا ساخته شدند.
مدیر امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: احداث و تعمیر کلاسهای آموزشی، آزمایشگاه، نمازخانه و سرویس بهداشتی در مدارس روستاهای طُولا، دِفاری، شیب دِراز، مُرادی، چاهُوی غربی، هَفت رَنگو، سَلَخ، خالِدین، طَبل و سُوزا از دیگر اقدامات برای ارتقا، بهسازی و ساماندهی فضاهای آموزشی قشم هستند.
وی اظهار کرد: محوطه سازی و احداث سایبان در ۱۱ مدرسه در روستاهای زیرانگ، سَرریگ، دِیرِستان، سُهِیلی، باسَعیدو، سَلَخ، مَلِکی و طَبل به مساحت ۱۰ هزار متر مربع نیز از سایر خدمات انجام شده است.
طهماسبی اظهار امیدواری کرد با ادامه روند بهسازی زیرساختهای آموزشی هر ساله شاهد افزایش ورود دانشآموزان به عنوان آینده سازان جزیره پهناور قشم، با رتبه های بالا به دانشگاه های کشور باشیم.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما