به گزارش ایرنا، غلامحسین محمدی روز شنبه در ۲ پیامی که در حساب توییتر خود منتشر کرد، با اعلام این خبر افزود: بررسی گزارشات فرآیند واکسیناسیون برای شناسایی تخلفات همچنان ادامه دارد و تصمیمات لازم به تناسب اتخاذ می شود.
وی در توییت دیگری آدامه داد: با توجه به نظریه وزارت بهداشت هرگونه افشای نام دریافت کنندگان خدمات بهداشتی - درمانی بدون کسب اجازه از افراد موجب اعتراض و پیگرد قانونی است.
محمدی اظهار داشت: لذا در این فهرست اطلاعات نام و نام خانوادگی افراد ذکر نشده و تنها کد ملی درج شده است.
به گزارش ایرنا، شهر تهران از نقاط قرمز کشور در مبارزه با کرونا است و واکسیناسیون بهعنوان تنها راه علاج جدی این ویروس با اولویت بندی گروه ها و اقشار آسیب پذیر از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است.
سند ملی واکسیناسیون در ستاد ملی مقابله با کرونا تهیه و منتشر شده که بسیاری از اولویت ها برای تزریق واکسن در استان تهران در انطباق با این سند ملی است.
سه معاون بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران در آذرماه گذشته اولویتبندی تزریق واکسنهای وارداتی کرونا در استان تهران را مشخص کردند که بر اساس آن ۸۰۰ هزار نفر در اولویت اول قرار دارند.
کادر درمان، پاکبانان و سالمندان از جمله اولویت های نخست دریافت واکسن هستند اما در روزهای اخیر اخباری از روند سوء استفاده از واکسن سالمندان و پاکبانان در کشور به گوش می رسد.
پس از انتشار اخبار سوء استفاده از واکسن کرونا در استان های گلستان و خوزستان، اینبار در اخباری از سوء استفاده از سهمیه واکسن پاکبانان در تهران، منتشر شد.
براساس این اخبار «بیش از ۷۰ کارمند و کارگر زن و مرد شهرداری تهران سهمیه واکسن پاکبانها را به خود تزریق کردهاند».
در همین ارتباط «پیروز حناچی» شهردار تهران دیروز به این موضوع واکنش نشان داد و در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «از رسانهها بابت حساسیتها ممنونم؛ داده های تزریق واکسن در شهرداری تهران فوراً بررسی خواهد شد و در صورت مشاهده تخلف، افراد خاطی احتمالی، علاوه بر برخورد به مراجع ذیصلاح معرفی خواهند شد؛ دستور داده ام اسامی دریافت کنندگان در سایت شفاف بارگذاری شود».
نظر شما