به گزارش روز یکشنبه ایرنا، انجمن دفاع از قربانیان تروریسم و خانه کارگر به مناسبت روز جهانی کارگر در بیانیهای مشترک با اشاره به لزوم رهایی کارگران از بند فرقه تروریستی منافقین تصریح کردند: کارگران شریفترین افراد جامعه هستند که حرکت چرخهای اقتصاد جهان مرهون تلاش و همت آنهاست. این عزیزان بالاترین سهم را در توسعه و پیشرفت جهان ایفا میکنند. لیکن در طول تاریخ به اشکال مختلف حقوق آنها تضییع و مورد تعدی قرار گرفته و همچنان ادامه دارد.
این بیانیه افزود: روز اول ماه می ۱۸۸۶ یادآور حمله پلیس آمریکا به کارگران کارخانه نساجی شهر شیکاگوست، این فاجعه موجب شد چنین روزی به عنوان روز بینالمللی کارگر در تاریخ جهان ثبت شده و هر ساله گرامی داشته شود.
انجمن دفاع از قربانیان تروریسم و خانه کارگر خاطرنشان کردند: این روز فرصتی است تا علاوه بر ارج نهادن به مقام کارگران، تلاشهای جمعی در جهت رفع مشکلات و همدردی با مصائب آنها صورت گیرد تا از رهگذر این تلاش و همدردی وضعیت آنها بهبود یابد.
این بیانیه یادآور شد: با وجود نهادها و اسناد بینالمللی همچون سازمان بینالمللی کار و میثاق بینالمللی حقوق اقتصادی- اجتماعی و اعلامیه جهانی حقوق بشر باز هم شاهد درد و رنج کارگران و تضییع حقوق آنها هستیم، به ویژه کارگرانی که از پدیده شوم تروریسم آسیب دیدهاند و مهمتر کارگرانی که با سوء استفاده از عنوان کاریابی فریب داده شده و جذب گروه تروریستی منافقین شدهاند.
انجمن دفاع از قربانیان تروریسم و خانه کارگر تصریح کردند: این فرقه ترورستی در اواخر دهه ۷۰ (شمسی) برای اولین بار بدعتی را در جهت جذب نیرو با سوءاستفاده از عنوان کاریابی بر علیه جامعه کارگری و موضوع کار بنیان نهاد و با شرکتهای جعلی کاریابی در کشور ترکیه و دیگر کشورها افراد جویای کار را با وعده کار در اروپا فریب داده و به کشور عراق منتقل و بالاجبار در راستای اهداف تروریستی مورد بهرهبرداری قرار میدهد، به نحوی که پس از گذشت چند دهه هنوز ماجرا ادامه داشته و هیچ روزنه و امیدی برای رهایی این کارگران جویای کار از چنگال این فرقه تروریستی وجود ندارد. و خانوادههای آنها نیز بالاجبار رنج و مشقت دوری از عزیزانشان را در سالیان متمادی تحمل کرده و پیگیر راهی برای نجات آنها هستند.
انجمن دفاع از قربانیان تروریسم و خانه کارگر ایران ضمن محکوم کردن این جنایت علیه کارگران، از سازمان جهانی کار میخواهد با همکاری جامعه کارگری کشورهای ترکیه به عنوان محل شروع جرم، عراق به عنوان محل وقوع جرم و آلبانی به عنوان محل ادامه جرم، برنامهای را در جهت تحقیق، بررسی و آزادی جمعی این کارگران محبوس در بند فرقه تروریستی تدوین و اجرا کنند تا هرچه زودتر حضور این عزیزان را در کنار خانوادههایشان در سالگرد روز جهانی کارگر سال آتی جشن بگیریم.
نظر شما