فریده جعفری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به سواستفاده برخی شرکتهای سودجو از نام بیمه سلامت اظهار داشت: با اجرای طرح الکترونیکی کردن فرآیندهای بیمهای و حذف کاربرد دفترچههای درمانی، برخی از شرکتها و افراد ضمن برقراری تماس تلفنی یا از طریق فضای مجازی با بیمه شدگان، با وعدههای واهی و غیرواقعی به مردم و در قبال اخذ مبالغی با ترفندهای" صدور کارت بیمه سلامت "یا "کارت هوشمند بیمه " اقدام به سود جویی میکنند.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجانغربی گفت: هر گونه وابستگی این شرکتها به سازمان بیمه سلامت ایران کذب بوده و هیچ کارت جدیدی جایگزین دفترچههای قدیمی نخواهد شد.
جعفری بیان کرد: اداره کل بیمه سلامت آذربایجانغربی در سطح استان هیچ گونه تماس تلفنی برای صدور هیچ نوع کارتی را ندارد.
وی ادامه داد: تمامی خدمات بیمهای این اداره کل در استان توسط ادارات بیمه سلامت و دفاتر نمایندگی و پیشخوانها و خدمات الکترونیکی غیرحضوری سازمان انجام میگیرد و هرگز برای ارایه خدمات به افراد، از تماس تلفنی استفاده نمیشود.
وی تاکید کرد: هر گونه فراخوان عمومی از طریق سایت رسمی اداره کل بیمه سلامت ایران به آدرس www.ag.ihio.gov.ir و یا از طریق صدور پیام در رسانه ملی و رسانههای جمعی معتبر صورت میپذیرد و مردم در صورت مشاهده تخلف، موارد را به سامانه ۱۶۶۶ اطلاع دهند.
بیمه سلامت از دستاوردهای امیدبخش دولت تدبیر و امید بوده که اجرای آن از سال ۱۳۹۳ آغاز شده و در کنار صندوقهای بیمه تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح، با اجرای آن آحاد مختلف جامعه و به خصوص نیازمندان از خدمات مناسب بهداشتی و درمانی بهرهمند شدهاند.
ادارهکل بیمه سلامت آذربایجانغربی حدود ۲ میلیون نفر در این استان بیمه شده دارد که زیرپوشش پنج صندوق این سازمان شامل صندوق کارکنان دولت، صندوق روستاییان و عشایر و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، صندوق سایر اقشار، صندوق بیمه سلامت همگانی و صندوق بیمه سلامت ایرانیان هستند.
نظر شما