علی رئوفی روز دوشنبه در جلسه ستاد استانی کرونا با حضور ویدئو کنفرانسی فرمانداران، با تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری مولای متقیان حضرت علی (ع) اظهار داشت: بخشداران و دهیاران در صورت مشاهده هرگونه تخلف احتمالی در عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی در اسرع وقت موضوع را به دستگاه های اجرایی ذیربط گزارش کنند.
وی با اشاره به تعطیلات پیش رو، تصریح کرد: تشدید اقدامات در ایام پایانی هفته و تعطیلات پیش رو برای جلوگیری از افزایش آمار مبتلایان ضروری است
رئوفی ابراز داشت: براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان موارد ابتلا به کرونا در هرمزگان با کاهش ۱۰ درصدی همراه بوده که البته این وضعیت بسیار ناپایدار است و در صورت بی توجهی مردم به پروتکلهای بهداشتی احتمال تغییر روند وجود دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: با توجه به وضعیت قرمز شهرستان های استان های همجوار ،اعمال محدویت های ورود و خروج به این شهرستان ها باید تشدید شود.
وی افزود: دستگاه های متولی بر روند برگزاری مراسم های ایام لیالی قدر نظارت کنند تا همچون شب نوزدهم شاهد برگزاری بدون دغدغه مراسم با رعایت شیوه نامه های بهداشتی باشیم .
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اظهار داشت: عادی انگاری وضعیت کرونا عواقب سنگینی به دنبال دارد و ضروری است با اطلاع رسانی و هشدار به موقع از ایجاد فضای عادی انگاری در جامعه جلوگیری شود.
رئوفی بیان داشت: فرهنگ سازی و آموزش در زمینه رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی بسیار اثر گذار خواهد بود.
براساس آخرین آمار اعلام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تا روز ۱۲ اردیبهشت ماه یک هزار و ۱۵۳ نفر در این استان بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.
در حال حاضر نیز بیش از ۴۰۰ فرد مبتلا به کرونا در بیمارستان های هرمزگان بستری هستند که حال ۱۸ نفر از آنها وخیم گزارش شده است.
ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همهگیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تاکنون حدود ۱۴۶ میلیون نفر را در دنیا به طور قطعی مبتلا کرده و حدود سه میلیون نفر نیز بر اثر بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست دادهاند.
ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم منتقل میشود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف میشوند.
جهش ویروس کرونا در انگلستان، بزریل، هندوستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماریزایی و مرگ و میر شده، نگرانیهای جدیدی را در جهان به وجود آورده است.
نظر شما