فیروزه سیدمهدی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ورزشی ایرنا، افزود: یکی از مهمترین برنامههای این فدراسیون برگزاری کلاس اختصاصی (آماتوری) زنان در تمامی رشتههای موتورسواری و اتومبیلرانی است. با توجه به اینکه در سالهای اخیر، به ویژه در بخش بانوان با ریزش چشمگیری مواجه بودیم، لازم است شرایطی را فراهم کنیم که چه در سطوح همگانی و آماتوری و چه در سطوح حرفهای و قهرمانی، ورزشکاران بیشتری را جذب و از همه مهمتر، آنها را حفظ و بستری را فراهم کنیم که این ورزشکاران بتوانند روز به روز پیشرفت کنند.
وی اظهار داشت: با شیوع همهگیری کرونا، از بسیاری از برنامهها عقب افتادیم و تنها امکان فعالیت در حوزه آموزش فراهم بود، اما امسال با تاکید وزارت ورزش و جوانان، باید از تمامی ظرفیتهای موجود در این رشته، با رعایت دستورالعملهای بهداشتی استفاده کنیم تا برنامههای خود را در حوزههای همگانی، حرفهای و آموزشی از سر بگیریم.
سیدمهدی با اشاره به تعیین مسئول بانوان برای هر یک از کمیتههای تخصصی فدراسیون، ادامه داد: زنان ظرفیت بسیار بالایی دارند و انتصاب مسئولان بانوان برای کمیتههای تخصصی، به ما کمک میکند که از این توان استفاده کنیم. این اقدام، به نوعی احیای تصمیمی است که سال گذشته اتخاذ شد و در آن زمان با تعیین نواب روسای بانوان برای کمیتههای تخصصی، جان تازهای به این کمیتهها بخشیده شد و همانطور که همواره در فعالیتهای اجرایی، زنان به خوبی و پا به پای آقایان کار کردهاند، در اینجا نیز شرایط به همان گونه است و میخواهیم از توان بالای بانوان به نحو احسن استفاده کنیم.
وی در پایان در رابطه با برخی تصورات اشتباه در خصوص حضور زنان در رشته موتورسواری و اتومبیلرانی گفت: زنان به خوبی از پس این رشته بر میآیند و سابقه بانوان ورزشکار در تاریخ رشته موتورسواری و اتومبیلرانی گویای این است که این عقیده درست نیست.
سید مهدی تصریح کرد: بانوان علاقهمند به موتورسواری و اتومبیلرانی که تاکنون به هر دلیلی به آن ورود نکردهاند، میتوانند وارد این رشه شوند و با خیال راحت پیگیر ذوق و علاقه شان شوند.
به گزارش ایرنا، سال ۹۵ وزارت ورزش و جوانان مجوز راهاندازی موتورسواری و اتومبیلرانی بانوان را صادر کرد و بانوان علاقهمند به این ۲ رشته توانستند فعالیت خود را آغاز کنند.
نظر شما