به گزارش ایرنا، صدیق جدیدالاسلام روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از این تعداد مادر بادار یک هزار و ۳۶۷ نفر مشکوک به کرونا تست گرفته شده که ۷۴۸ نفر آن مثبت اعلام شدند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته یک هزار و ۲۵۱ مادر باردار مشکوک به کرونا جهت بررسی بیشتر به واحدهای ارائه خدمت در مراکز منتخب کووید ۱۹ ارجاع شدند، افزود: از این تعداد ۱۹۵ مادر باردار مبتلا به کرونا در استان بستری و تحت مداوا قرار گرفتند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: همچنین ۶۵۵ مادر مبتلا به کرونا در حوزه بهداشتی توسط مراقبین سلامت و کارکنان مامایی مورد مراقبت و پیگیری قرارگرفتند و ۱۵۶ مادر باردار کرونا مثبت حین زایمان و پس از زایمان مورد مراقبت قرارگرفتند.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت ۷۶۷ ماما در حوزه بهداشتی و درمانی استان، گفت: از این تعداد ۳۰۹ ماما در حوزه بهداشت و ۴۵۸ نفر در حوزه درمان در بخشهای تخصصی زنان و زایمان، بیمارستانها و مراکز درمانی مشغول به خدمت هستند.
جدیدالاسلام افزود: در حال حاضر و با توجه به شرایط موجوئد جامعه، ماماها نیز همدوش سایر گروههای پزشکی درگیر مشکلات ناشی از بیماری کرونا هستند و در مراکز بهداشتی و بخشهای زایمان در خط مقدم پیشگیری و کنترل این بیماری در حوزه سلامت زنان، مادران باردار و نوزادان خالصانه تلاش می کنند.
وی با اشاره به ابتلای ۱۲۱ ماما در حوزه بهداشت و درمان استان به کرونا از سال گذشته تاکنون گفت: از این تعداد ۹۱ مورد ابتلا مربوط به ماماهای شاغل در بیمارستانها و مراکز درمانی و ۳۰ ماما در بخش بهداشت به این بیماری مبتلا شدند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، تعداد ماماهای شاغل در پایگاه سلامت شهری را ۱۵۳ نفر اعلام کرد و اظهار داشت: ۵۳ ماما در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و ۹۳ ماما در مراکز خدمات جامع روستایی شاغل هستند.
از سوی سازمان بهداشت جهانی و کنفدراسیون بین المللی مامایی، پنجم ماه می مصادف با ۱۵ اردیبهشت به عنوان روز جهانی ماما نامگذاری شده است.
نظر شما