به گزارش عصر چهارشنبه روابط عمومی اداره کل ارتباطات قم، جواد غلام پور در جلسه بررسی طرحهای متقاضیان در اردیبهشت ماه با اعضای کارگروه استانی تسهیلات وجوه اداره شده، اظهار داشت: سامانه جامع توان آفرین، سامانهای جامع در جهت اعطای تسهیلات کم بهره جهت حمایت حداکثری از شرکت های فعال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و اکوسیستم نوآوری می باشد که با ایجاد دسترسی استانی، میزان شفافیت بیشتر و دخالت انسانی درارزیابی کمتر شدهاست.
وی افزود: این سامانه نسبت به سامانه قبلی از نظر دسترسی کاربران، ارزیابان و افزایش شفافیت استفاده و پروسه دریافت تسهیلات دارای سهولت بیشتری است.
غلام پور هدف از راه اندازی این سامانه را یکپارچه سازی و تمرکز زدایی در اعطای تسهیلات کم بهره، تسهیل و در عین حال تسریع در فرآیند اعطاء تسهیلات، سهولت در تامین وثایق و نیز همکاری با سایر دستگاه های فعال برای توسعه اقتصاد دیجیتال و دانش بنیان دانست.
غلام پور همچنین با اشاره به اینکه شرکت ها و فعالان حوزه فاوا می توانند برای ثبت نام جدید از سامانه یادشده بهره مند شوند گفت: متقاضیان برای طرح های مشترک با عاملیت صندوق کارآفرینی امید نیازی به مراجعه حضوری ندارند و میتوانند از طریق همین سامانه درخواست حود را به صورت الکترونیکی ثبت نمایند که پس از بررسی توسط کارگروه استانی تایید یا تأیید نشدن کاملا بهصورت سیستمی و شفاف مشخص می شود.
وی تصریح کرد: جهت شفافیت تسهیلات ارایه شده تاکنون سامانه شفافیت سازمان فناوری اطلاعات ایران به آدرس https://shafaf.ito.gov.ir/ تسهیلات حمایتی ارایه شده در زمان کرونا را به تفکیک استان ها نمایش میدهد.
مدیرکل ارتباطات قم گفت :تا پیش از این درخواست همه متقاضیان توسط کارگروه تخصصی مورد بررسی قرار میگرفت. اما از این پس وظیفه یاد شده به کارگروه های استانی محول شده است که پیشبینی میشود سرعت عمل و رضایتمندی بیشتری را به همراه داشته باشد.
بر اساس این گزارش کسب و کارها و شرکتهای حوزه فاوا میتوانند از طریق سامانه http://tavanafarin.ito.gov.ir درخواست تسهیلات خود را ثبت و پیگیری نمایند.
نظر شما