به گزارش ایرنا قاسم سلیمانی دشتکی روز چهارشنبه در نشست بررسی مشکلات شهر دهدز در استانداری خوزستان اظهارداشت: برآوردهای مختلفی از میزان اعتبار مورد نیاز برای رفع اساسی مشکل آب شرب این منطقه صورت گرفته است اما میزان قطعی این اعتبارات به بعد از انجام بررسی های کارشناسی موکول شد.
وی ادامهداد: تلاش میشود که با اقدام جهادی و از طریق کمک دستگاههای مختلف، از جمله سازمان آب و برق استان و شرکتهای زیرمجموعه وزارت نفت، هزینههای اجرای این پروژه کاهش و به بهرهبرداری برسد.
استاندار خوزستان یکی از مهمترین نیازهای اجرایی شدن پروژه آبرسانی از سد کارون سه به شهر دهدز را تامین لولههای مورد نیاز آن عنوانکرد و گفت: بر اساس برآوردهای صورت گرفته، شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از لولههای مورد نیاز برای انجام این پروژه برخوردار است.
وی بیانداشت: مدیریت بحران استانداری خوزستان مسئول بررسی نحوه تامین این لولهها است تا برای نحوه واگذاری آنها به مجری پروژه انتقال آب از سد کارون سه به دهدز نیز با وزیر نفت مذاکرات لازم انجام شود.
نماینده عالی دولت در استان همچنین یادآورشد: این پروژه دارای جزئیات فنی است که معاونت عمرانی استانداری باید طی مدت ۲ هفته در خصوص شیوه اجرای طرح تصمیمگیری کند.
استاندار خوزستان ادامهداد: سازمان آب و برق خوزستان در اجرای این پروژه با شرکت آب و فاضلاب استان مشارکت خواهد داشت که در این بین نیز تامین پمپهای مورد نیاز پروژه بر عهده این سازمان خواهد بود.
سلیمانی دشتکی یادآورشد: همچنین استفاده از حریم خطوط لولههای انتقال نفت به اصفهان برای اجرای پروژه آبرسانی به دهدز از جمله تصمیماتی است که به کاهش هزینهها منجر خواهد شد.
وی یادآورشد: در راستای تامین هربنه اجرای پروژه انتقال آب از سد کارون سه به دهدز، از محل اعتبارات مناطق محروم ، بودجه قابل توجهی به این طرح اختصاص خواهد یافت.
استاندار خوزستان بیانداشت: اجرای این پروژه در راستای رفع مشکل آب شرب منطقه ضروری است و باید اجرای آن بدون وقفه،اجرایی و عملیاتی شود.
بر اساس این گزارش، آب شهر دهدز که در مجاورت سد کارون سه قرار دارد و هم اکنون آب شر آن از طریق سه حلقه چاه تامین میشود که دبی آنها پاسخگوی نیاز جمعیت شهر نیست.
پیش از این حفر چاههای جدید به منظور تامین بخشی از نیاز شهر به آب شرب مورد بررسی قرار گرفت، اما به واسطه بمباران منطقه در دوران هشت سال دفاع مقدس، سفرههای زیرزمینی شهر دهدز دچار تغییر و تحولاتی شدهاند که در صورت حفر چاه، امکان ایجاد آلودگیهای نفتی را به وجود میآورد.
نظر شما