امام جمعه اهل سنت نگینشهر از توابع شهرستان آزادشهر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت که مردم در شرایط کرونایی که امکان برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس وجود ندارد از طریق فضای مجازی مواضع خود در دفاع از مردم مظلوم فلسطین را به اشتراک بگذارند.
آخوند ابوبکر خوجملی، نامگذاری آخرین جمعه ماه رمضان به عنوان روز جهانی قدس را یادگار ارزنده امام راحل(ره) دانست و تاکید کرد که همواره باید برای زنده نگه داشتن مساله قدس شریف و حفظ حساسیت دینی، سرزمینی و سیاسی مسلمانان و جهان اسلام نسبت به قضیه اشغال فلسطین تلاش کرد.
وی افزود: بیش از ۷۰ سال از اشتغال قدس شریف به عنوان قبله نخست مسلمانان توسط رژیم غاصب صهیونیستی میگذرد و مسلمانان این مساله را نقض آشکار حقوق بشر میدانند زیرا فلسطین جزیی از سرزمینهای اسلامی است.
امام جمعه اهل سنت نگین شهر ادامه داد: رژیم جعلی صهیونیستی بخشی از سرزمین جهان اسلام را زیر سلطه خود قرار داده و انواع ظلم و ستم را علیه مردم مظلوم فلسطین روا میدارد و از نظر سیاسی نباید حساسیتها نسبت به ادامه این اشغالگری از سوی مسلمانان کمرنگ شود.
آخوند خوجملی گفت: کم رنگ شدن حسایست مسلمانان نسبت به آزادسازی قدس شریف به معنای جسورتر شدن رژیم صهیونیستی در اجرای نقشههای شوم خود علیه جهان اسلام است.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره در صف مقدم دفاع از مردم فلسطین در برابر جنایت رژیم غاصب صهیونیستی قرار دارد و هر ساله با برپایی راهپیمایی در روز قدس حمایت خود از فلسطینیان را اعلام میکند.
امام جمعه اهل سنت نگین شهر ادامه داد: امسال مقام معظم رهبری با توجه به شرایط کرونایی کشور و نبود امکان برگزاری راهپیمایی در روز قدس، به صورت زنده از طریق سیمای جمهوری اسلامی و در حمایت از مردم فلسطین سخنرانی خواهند کرد که به طور قطع این سخنرانی باعث تقویت حساسیتها برای آزادسازی قدس شریف از چنگال غاصبان خواهد شد.
همچنین امام جمعه اهل سنت گنبدکاووس نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، آزادسازی قدس شریف را یکی از مسائل مهم جهان اسلام دانست و گفت: نامگذاری آخرین جمعه ماه رمضان به عنوان روز جهانی قدس ابتکار بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به منظور حمایت از مردم مظلوم فلسطین و مخالفت آشکار با اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در سرزمین اشتغالی است.
آخوند عبدالکریم جاور افزود: روز جهانی قدس نقطه تلاقی امت اسلام برای آزادسازی قدس شریف است و این روز را باید منشاء وحدت برای مبارزه با استکبار و اشغالگران دانست.
وی گفت: اگرچه وضعیت کرونایی باعث لغو برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس در ۲ سال پیاپی شد اما این به معنای بیتفاوتی نسبت به اهمیت این روز بزرگ نیست لذا طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، مردم ایران همانند سال گذشته از طریق ارسال پیام در فضای مجازی و رسانههای عمومی ضمن اعلام حمایت از مردم فلسطین، بار دیگر جنایات رژیم صهیونیستی را نیز محکوم میکنند.
به گزارش ایرنا، امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی در سال ۱۳۵۷ با هدف پشتیبانی مردمی از فلسطین، آخرین جمعه ماه رمضان را به عنوان روز جهانی قدس نامگذاری کردند و خواستار تشکیل جبهه متحد اسلامی و انسانی برای تحقق حقوق مظلومان و مبارزه با ظالم و سیاستهای آنها تا فروپاشی استعمار و استبداد و ایجاد امنیت و آرامش در جهان شدند.
روز قدس نماد مظلومیت و استمرار مقاومت ملت مظلوم فلسطین است که از طرف جهان استکبار و رژیم صهیونیستی مورد ظلم و ستم قرار گرفتند و در ۴۰ سال گذشته، جمهوری اسلامی ایران و مردم بسیاری از کشورهای اسلامی با به رسمیت شناختن این روز سعی دارند تا از فراموش شدن آرمان این سرزمین مقدس جلوگیری کنند.
آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس، اقدامی هوشمندانه از طرف امام خمینی (ره) بود تا در این راستا ملتهای مسلمان نگذارند. اشغال قدس، سرزمینهای فلسطینی و همچنین تشکیل دولت غیرقانونی و نژادپرست اسراییل رسمیت یابد و قبلهگاه نخست مسلمانان جهان به دست فراموشی سپرده شود.
نظر شما