به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، امروز جمعه، نفت در قراردادهای مدت دار برنت، تحویل در ماه جولای به قیمت ۶۸ دلار و ۴۰ سنت در هر بشکه و با افزایشی ۳۱ سنتی معادل ۵ صدم درصد مبادله شد در حالی که نفت خام وست تگزاس اینترمدییت، تحویل در ماه ژوئن ۲۹ سنت معادل ۵ صدم درصد افزایش یافت و به ۶۵ دلار در هر بشکه رسید.
نفت برنت و وست تگزاس اینترمدییت در مسیر دومین رشد هفتگی متوالی قرار گرفتند امری که زمینه را برای افزایش تقاضای سوخت ها به دنبال تحرکاتی حاکی از بهبود اوضاع در اروپا و امریکا، فراهم می کند؛ مانند از سرگیری فعالیت های کارخانجات و واکسیناسیون گسترده ضد کرونا.
همچنین اجازه سفرهای تابستانه نیز، عاملی برای افزایش مصرف بنزین خودروها و هواپیماها و در نتیجه، افزایش تقاضا و قیمت نفت و مشتقات آن است.
اما یکی از عوامل اصلی افزایش بهای نفت، گزارش های چین درباره رشد صادرات این کشور به نحوی غیر قابل انتظار طی ماه آوریل بود. همچنین ارزیابی ها حاکی از افزایش قابل ملاحظه فعالیت بخش های خدماتی چین است.
در آمریکا نیز به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت در جهان، درخواست های کمک هزینه های بیکاری کاهش یافته که نشان دهنده گشایش هایی در بازار کار و اقتصاد است.
اینها نشانه های مثبتی است که افزایش تقاضا و قیمت نفت را در پی داشت اما در عین حال، افزایش میزان ابتلاها به ویروس کرونا در هند که یکی دیگر از بزرگترین مصرف کنندگان است، بر بازار نفت فشار آورد.
نظر شما