زنان ایران اسلامی در سالهای پس از انقلاب اسلامی در ابعاد مختلف رشد و اثرگذاری خود را هویدا کردهاند و به عنوان نیمی از جمعیت کشور نه تنها در عرصه تربیت فرزند و مدیریت خانواده بلکه در ابعاد اجتماعی و سیاسی دین خود را به کشور ادا کرده و در سایه آگاهی بسترساز توسعه و عزتمندی کشور بودهاند.
انتخابات ۱۴۰۰ از جهات مختلف برای کشور اهمیت بالایی دارد و این بار زنان ایران اسلامی بهویژه ۵۲ هزار بانوی زادگاه امام راحل با انتخاب هوشمندانه خود نشان میدهند که برای پیگیری امور کشور و آغاز گام دوم انقلاب اسلامی مصمم و آماده هستند و انتخابات را حقی برای مشارکت جویی خود در تصمیمهای کلان نظام اسلامی میدانند.
آنان با هر رای آگاهانه اعلام میکنند که شوراهای اسلامی شهر و روستا به عنوان پارلمانهای محلی را رکنی مهم در پیشرفت شهر و دیارشان میدانند و با انتخاب اصلحترین نامزد گردونه انتخابات ریاست جمهوری ریلگذاری موثر برای پیشبرد امور اجرایی کلان کشور را کمک کرده و ریشههای درخت تنومند انقلاب اسلامی را مستحکمتر میکنند و از فرصت طلایی انتخابات برای نقشآفرینی سیاسی بهرهمیگیرند.
بانوان جریانساز شور و شعور انتخاباتی در خمین
فرماندار خمین معتقد است: زنان این شهرستان طلایهداران مشارکت حداکثری و حضور آگاهانه در انتخابات هستند و در انتخابات پیش رو میتوانند به خوبی نقش خود را در این صحنه مهم سیاسی ایفا کنند.
«احمد طهرانی » افزود: حضور زنان در انتخابات بلوغ سیاسی این قشر مهم از جامعه را نشان می دهد و از سویی این قشر در نهاد خانواده نیز میتواند منشاء گفتمان سازی انتخاباتی باشد که از دل آن بهترین افراد برای تصاحب کرسی ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی گزینش شوند.
وی، نقش زنان را در تحولات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور تاثیرگذار دانست و اظهار داشت: زنان با حضور خود در انتخابات زمینه و بستر حضور پرشور اعضای خانواده و انتخاب فرد اصلح را فراهم میکنند و مشارکت آنان اهمیت بالایی دارد.
فرماندار خمین ادامه داد: تعبیر حضرت امام (ره) از زن، انسانی دارای وظایف مشخص است که میتواند در صحنههای متفاوت و سرنوشت ساز کشور حضور یابد.
طهرانی گفت: بر اساس آمار، نصف جمعیت کشور را زنان تشکیل میدهند و فعالیت هوشیارانه این قشر از جامعه در انتخابات منجر به دفاع مشروع از حقوق سیاسی و اجتماعی آنان میشود.
فرماندار خمین با بیان اینکه همواره در شورای شهر خمین یکی از بانوان بهعنوان نماینده زنان این شهر حضور داشته است، اظهار داشت: هفت نفر از زنان حوزه انتخابیه خمین و یک نفر از حوزه انتخابیه قورچی باشی در ششمین دوره از انتخابات شورای اسلامی شهر مشارکت فعالانه دارند.
زنان و تقویت گفتمان انتخاباتی هدفمند
یکی از بانوان شاغل اهل خمین نقش زنان را در خانواده کلیدی و محوری دانست و افزود: زن نقش حیاتی در هدایت افراد خانواده دارد، بدین معنی که بررسی های لازم را انجام می دهد و فرد اصلح را انتخاب می کند و افراد خانواده را به حضور فعال در انتخابات سوق می دهد و از این منظر تقویت کننده گفتمان سازی هدفمند در انتخابات است.
«اکرم رحیمی» اظهار داشت: زنان علاوه بر حضور خود پای صندوقهای رای میتوانند با ترغیب و تشویق خانواده نیز تاثیرگذاری مضاعفی بر مشارکت مردم در انتخابات داشته باشند.
وی تاکید کرد: زنان در صورتی که پای صندوقهای رای حاضر شوند میتوانند حقوق خود را بهتر استیفا کرده و با این مشارکت در تعیین سرنوشت و احقاق حقوق خود تاثیرگذار باشند.
این بانوی خمینی مشارکت کمرنگ در انتخابات را ناشی از بیتفاوتی نسبت به سرنوشت کشور دانست و تصریح کرد: زنان کنشگران اجتماعی و سیاسی فعال جامعه هستند که حرف و نقش خود را از طریق ریختن آرا به صندوق اعمال میکنند و نشان میدهند که نسبت به سرنوشتشان مسئولیتپذیری بالا دارند.
رحیمی گفت: این رایها هستند که میتوانند سرنوشت کشور را تعیین کنند، بنابراین همه باید مسئولانه پای صندوقهای رای حاضر شوند و کاندیدای اصلح خود را انتخاب کنند.
هر رای زنان توطئه دشمن را خنثی میکند
یکی از بانوان بازنشسته خمین گفت: دشمنان از راه های گوناگون قصد ضربه زدن به ارزش های اسلامی و انقلابی این مرز و بوم را دارند و در این راستا زنان را بیشتر هدف قرار داده اند که این قشر باید بسیار هوشیار باشند.
«مریم السادات حسینی» افزود: این قشر با حضور گسترده در انتخابات خردادماه بر عزت، سرافرازی و سربلندی ایران اسلامی اضافه کنند.
وی اظهارداشت: اقشار مختلف جامعه به ویژه زنان باید ملاک افراد اصلح را شناسایی و اصلح ترین افراد را انتخاب کنند تا شاهد یک دولت پویا و توانمند باشیم.
حسینی گفت: زنان باید علاوه بر شناخت ویژگی های نامزدهای اصلح، در راستای آگاهی بخشی به جامعه نیز تلاش کنند.
نگاه جامعه به زنان با آرای هدفمند تغییر میکند
یک از اساتید دانشگاه علوم پزشکی خمین مشارکت زنان را در پای صندوق های رای ضروری دانست و افزود: زنان باید امید داشته باشند و بدانند امروز دید و نگرش جامعه در خصوص مشارکت آنان در تصمیم گیریها متفاوت تر از گذشته شده است و اگر قرار است تغییری مثبت به نفع زنان در جامعه ایجاد شود باید با گزینش بهترین خادمان از طریق رای مردم بهویژه زنان باشد.
« اشرف شمسی» با اشاره به سخنان امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه «ما امروز نهضت و انقلاب اسلامی خود را مدیون زنان میدانیم و مردها به تبع زنان به خیابانها آمدند» اظهار داشت: با تحولی که بعد از انقلاب اسلامی ایجاد شد موجب شد زنان در همه عرصه ها حضور یابند.
وی ادامه داد: تجربه نشان داده است که هر جا که بانوان با شناخت و فکر عمیق و مستقل در صحنه اجتماع ورود پیدا کرده اند، توانسته اند در تصمیم سازی و تصمیم گیریها نیز تاثیرگذار باشند
این استاد دانشگاه بر نقش مهم زنان در اطلاع رسانی و حضور افراد خانواده در پای صندوقهای رای تاکید کرد و گفت: زنان باید در بعد سیاسی خود را در معرض انتخاب شوندگی و انتخاب کردن آگاهانه قرار دهند تا بهترینها از این مشارکتجویی برای سرنوشت آتی کشور رقم بخورد.
انتخابات ۱۴۰۰ در ۲۸ خردادماه امسال به صورت همزمان برای تعیین تکلیف سکانداری مقام ارشد اجرایی کشور، اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا و گزینش نمایندگان میاندورهای خانه ملت برگزار میشود.
نظر شما