«وحیدجلال زاده» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا، درباره انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ ۲۸ خردادماه امسال و راههای افزایش مشارکت مردم گفت: مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خود آنها از آرمانهای انقلاب اسلامی است و اینکه مردم به صورت آزادانه در انتخابات مشارکت داشته و به هر فردی که علاقه دارند رای بدهند، جزء مطالبات مردم در ۴۲ سال اخیر بوده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با درخواست از مردم برای تعیین سرونوشت خود با مشارکت حداکثری در انتخابات افزود: از شورای نگهبان نیز میخواهیم با تایید صلاحیت بیشتر نامزدها، موجبات مشارکت حداکثری مردم در انتخابات را فراهم کنند تا مردم همراه با بصیرت و آگاهانه در انتخابات ریاست جمهوری و شهر و روستا برای ایجاد تغییرحوزه های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی خود مشارکت کنند.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تنوع حضور جناحهای سیاسی مختلف در مجلس و دولت نشان از میزان بودن رای مردم در انتخابات دارد، اظهار داشت: این رویه تاکیدکننده فرمایش حضرت امام خمینی(ره) است که میزان رای ملت است تا شخصیتهای مختلف با دیدگاههای متنوع در انتخابات حاضر شوند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینکه مطالبه مردم، آزادانه بودن انتخاب آنها است، گفت: این موضوع زمانی محقق میشود که مردم احساس کنند نامزدهای جریانهای سیاسی در کشور عقاید آنها را نمایندگی کرده و امکان نامزدی در انتخابات را دارند و این با تایید صلاحیت همه نامزدهای جریانهای سیاسی کشور محقق میشود.
جلال زاده با بیان اینکه مردم باید آگاه باشند که هر تغییری نیازمند میدان داری خود آنها است، گفت: امکان تغییر در جامعه بدون حضور مردم در صحنه وجود ندارد. اگر مردم برای تعیین سرنوشت خود در انتخابات مشارکت کنند تغییرات توسط مردم انجام خواهد شد درغیر این صورت دستهای آلوده به میدان خواهند آمد.
هیات رییسه، مجلس را به ستاد انتخاباتی تبدیل نکرده است
وی در ادامه سخنان خود درباره اعلام نامزدی «سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، و «علی نیکزاد» نایب رییسان مجلس و محتمل بودن نامزدی «محمدباقرقالیباف» رییس مجلس در انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: نامزد شدن حقی است که قانون به اتباع ایرانی داده و سه نفر از اعضای هیات رییسه مجلس شورای اسلامی نیز در مظان داوطلب شدن برای انتخابات هستند. البته به احتمال زیاد هر سه این آقایان نامزد انتخابات ریاست جمهوری خواهند شد ولی به این موضوع نیز تاکید داشتند که با آمدن آیت الله رئیسی به صحنه انتخابات، این تصمیم تغییر خواهد کرد.
وی درباره اینکه آیا درگیر بودن بیشتر اعضای هیات رییسه به انتخابات ریاست جمهوری شائبه تبدیل شدن مجلس به ستاد انتخاباتی را تقویت میکند، یا خیر؟ اظهار داشت: بیتعارف باید گفت فردی که نامزد انتخابات ریاست جمهوری است، فعالیتهای سیاسی، انتخاباتی و سفرهای استانی را در پیش خواهد گرفت و رفتارش انتخاباتی خواهد بود. اما بنده شهادت می دهم در مجلس یازدهم، رفتاری از این سه عضو هیات رییسه که سوء استفاده از جایگاه نمایندگی باشد، دیده نشده است. حتی از اتاق و سالنهایی مجلس که در اختیار دارند، برای جلسات انتخاباتی استفاده نمیکنند.
نماینده مردم ارومیه خاطرنشان کرد: وقتی از بیرون به موضوع نگاه میشود این شائبه وجود دارد ولی به عنوان یک نماینده که رفتار آنها را رصد میکنم، فعالیت انتخاباتی آنها به مجلس سرایت نکرده است.
نظر شما