دکتر محسن تفقدی روز شنبه اعلام کرد: سووالات مشخصی در قالب یک پرسشنامه ظرف ۲۵ دقیقه از افراد واکسینهشده در چارچوب اجرای این طرح ارزیابی پرسیده میشود.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد به نقل از وی ادامه داد: وضعیت افراد به این ترتیب مورد پیگیری میگیرد تا اگر عوارض احتمالی در پی تزریق هر یک از انواع واکسن "اسپوتنیک، آسترازنکا و سینوفارم" دیده شده باشد همه اینگونه موارد احتمالی ثبت شوند.
وی پرسشنامه مورد استفاده در اجرای این طرح ارزیابی را مطابق استاندارد سازمان جهانی بهداشت ذکر و بیان کرد: "واکسن ایرانی کرونا" نیز به محض آغاز تزریق آن در کشور به عنوان چهارمین گزینه در کنار واکسنهای "اسپوتنیک، آسترازنکا و سینوفارم" به پرسشنامه ارزیابی اضافه خواهد شد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: وضعیت سلامتی همه افراد واکسینهشده در سطح کشور با هماهنگی و همکاری کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا، معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی مورد یپگیری قرار دارد.
وی هدف اصلی اجرای طرح ارزیابی واکسنهای تزریق شده کرونا را "مقایسه عوارض کوتاهمدت و میانمدت" آنها در همه افرادی ذکر کرد که مورد تزریق واکسن قرار گرفتهاند.
دکتر تفقدی همچنین تاکید کرد: فعالیتهای معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دیدگاه مسوولان در همه سطوح شهری، استانی و ملی بینظیر ارزیابی شده بطوری که عملکرد این معاونت، تقدیر مسوولان ارشد دولت و وزارت بهداشت را در پی داشته است.
۸۰ درصد جمعیت شش میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند. خدمات بهداشتی درمانی به بقیه جمعیت این استان از سوی دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام ارائه میشود.
بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون دو میلیون و ۶۲۷ هزار و ۹۴ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۳۳۵ نفر از بیماران کووید ۱۹ ظرف ۲۴ ساعت اخیر تعداد جانباختگان کرونا در کشور به ۷۴ هزار و ۲۴۱ نفر رسیده است.
همچنین تاکنون دو میلیون و ۷۴ هزار و ۸۹ نفر از بیماران کووید ۱۹ در سطح کشور بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
نظر شما