به گزارش ایرنا، جعفر رودری روز شنبه در سومین نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان افزود: اجرای این طرح ها به لحاظ اشتغال و تولید برای استان دارای اهمیت هستند.
وی عنوان کرد: ترکیب کلی این طرح ها از جمله ۱۸ پروژه جهش تولید، ۳۱ طرح نیپا، ۱۸۰ پروژه پیشنهادی دستگاه ها و ۱۳۲ طرح مربوط به ۱۹ معین اقتصادی استان کرمان بودند.
رودری با بیان اینکه پنج معین باوجود پیگیری ها پروژه های خود را اجرا نکردند اظهار داشت: ترکیب ۵۸ پروژه جدید توسط معین ها و مابقی ادامه سال قبل هستند که انتظار داریم تعداد این طرحها افزایش یابد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: ۲۳۷ پروژه پیشنهادی در سال ۹۹ داشتیم که ۱۳۹ مورد به اهداف خود رسیدند و ۲۷ پروژه تعیین تکلیف نشدند و امسال جزو پیشنهادات نیستند و ۶۷ پروژه ناتمام نیز به سال جدید منتقل شد.
وی یادآور شد: پروژه های شهرستانی به امضای استاندار رسید و به فرمانداران ابلاغ شده که پیشنهاد میشود ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستانی پروژه های اولویت دار را مشخص و تا پایان اردیبهشت ماه جمع بندی و اعلام کنند.
وی با اشاره به برش استانی پروژه های ملی گفت: مدیران تا پایان اردیبهشت فرصت پیگیری دارند و امروز پروژه های ملی به استان کرمان از سوی معاون اول رییس جمهوری ابلاغ شد که کار مدیران را مشخص کرده است.
رودری ادامه داد: این طرح ها به بیش از ۹۲ هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز دارد که ۶۰ درصد آن انجام شده و پیشرفت این طرح ها ۴۳ درصد است.
وی افزود: تعداد ۳۴۷ پروژه اولویتدار نیاز به منابع سرمایه گذاری ارزی به ارزش ۲ میلیارد و ۲۸۵ میلیون دلار ارز نیاز دارند.
دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان تصریح کرد: در این خصوص برای اجرای پروژه پتروشیمی بافت به ۶۵۰ میلیون دلار و همچنین برای پالایشگاه پلاسمای خون و کنستانتره گهرزمین جمعا ۱۸۵ میلیون دلار است.
وی گفت: این طرح ها ۹ هزار فرصت شغلی در استان ایجاد می کنند لذا به لحاظ تولید و سرمایه گذاری برای استان دارای اهمیت هستند و همچنین تعدادی از ۲۷ پروژه رها شده، مهم هستند که باید تعیین تکلیف شود.
نظر شما