بیش از ۴۳ هزار بیمار خاص در استان کرمانشاه شناسایی شدند

کرمانشاه - ایرنا - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تاکنون ۴۳ هزار و ۳۶۴ بیمار خاص در استان شناسایی شده و ثبت افراد در سامانه‌های مرتبط، توزیع بسته‌های حفاظتی در جریان بیماری کووید ۱۹، صدور حواله الکترونیکی دارو و واکسیناسیون این بیماران نیز انجام شده است.

به گزارش ایرنا، دکتر بهمن روشنی روز شنبه به مناسبت روز جهانی بیماران تالاسمی، خاص و صعب‌العلاج در پیامی افزود: بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج به آن دسته از بیماری‌هایی گفته می‌شود که در جامعه عمومیت نداشته و برای درمان آنها شرایطی ویژه‌ای باید فراهم شود درواقع این بیماری‌ها درمان دایم ندارند.  

وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر با تلاش‌های صورت گرفته اقدامات خوبی در راستای شناسایی و ارایه خدمات درمانی و مشاوره‌ای برای این بیماران توسط معاونت درمان این دانشگاه صورت گرفته است.  

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در همین راستا مرکز جامع بیماران خاص واقع در کلینیک بوستان دانشگاه دایر بوده که کلیه خدمات مشاوره‌ای و درمانی جهت بیماران تالاسمی، هموفیلی، MS, MPS, CF, EB, SMA و پیوندی انجام می‌گیرد.  

وی اظهار داشت: مراکز کلینیکی بوستان، شهید فتاحی، دیالیز بیمارستان امام رضا (ع) و امام خمینی (ره) و مرکز جامع بیماران خاص در حال واکسیناسیون این بیماران هستند که تاکنون ۵۷۷ نفر واکسینه شده و تا واکسینه شدن همه بیماران خاص این فرآیند ادامه دارد.  

در تقویم رسمی کشورمان، روز ۱۸ اردیبهشت ماه بعنوان روز بیماران صعب العلاج و خاص نامگذاری شده است.
بیماران خاص باید تا پایان عمر تحت درمان باشند در ایران بیماری های خاص شامل دیالیز، پیوند کلیه، هموفیلی، تالاسمی و ms تعیین شده است و عمدتا هزینه های درمانی توسط سازمان های مرتبط دولتی رایگان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha