نمایندگان مجلس بر خدشه دار نشدن منافع ایران در مذاکرات وین تاکید کردند

تهران - ایرنا - عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی عنوان کرد که نمایندگان در جلسه غیرعلنی بر خدشه دارنشدن منافع ایران در مذاکرات وین تاکید کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، «احمد امیرآبادی فراهانی» در حاشیه جلسه علنی روز یکشنبه درباره جلسه غیرعلنی امروز به خبرنگاران گفت: در جلسه امروز موضوع مذاکرات وین بحث وبررسی شد و رییس مجلس شورای اسلامی گزارشی در این باره ارائه داد و  در ادامه نیز تعدادی از نمایندگان نظرات خود را در این باره بیان کردند.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: نمایندگان در این جلسه غیرعلنی عنوان کردند که  تیم مذاکره کننده باید مراقبت کند تا مقاومتی که ملت ایران در طول این هشت سال در مقابله با تحریم‌ها نشان دادند، خدشه دار شدن نشود و  منافع ملت ایران و کشور به خطر نیفتد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مجلس علاقه‌ای به ادامه تحریم‌ها ندارد، گفت: نباید تیم مذاکره کننده در مذاکرات عجله کند و مجلس استفاده از ابزار مذاکره را در روند مسائل سیاست داخلی قبول ندارد.

فراهانی با بیان اینکه تحریم‌ها باید به صورت کامل برداشته شود، افزود: باید راستی آزمایی نیز با دقت و در زمان کافی انجام شود و تیم مذاکره کننده باید در مذاکرات خود به این مساله مهم توجه داشته باشد.

وی ادامه داد: مطلع شدیم که تحریم‌ها را به تحریم‌های غیربرجامی و برجامی که در طول ریاست جمهوری ترامپ اعمال شده است. تاکید تقسیم کردند  در حالی که رویکرد جمهوری اسلامی بر این است که تمام تحریم ها باید برداشته شود و مشکلاتی که امروز تولید کنندگان و صادر کنندگان ما با آن مواجه هستند کنار رود.

عضو هیات رئیسه مجلس تاکیدکرد: راستی آزمایی در زمان کافی نیز از دیگر مواردی بود که مورد تاکید مجلس شورای اسلامی قرار دارد. تحریم های غیرهسته‌ای نیز باید برطرف شده و نباید مانعی در مبادلات اقتصادی وجود داشته باشد.

وی با اشاره به فایل صوتی تقطیع شده وزیر امور خارجه در جلسه غیر علنی گفت: انتشار این فایل صوتی احساسات مردم را جریحه‌دار و ملت را ناراحت کرد. نمایندگان نیز در این زمینه مسائلی را مطرح کردند و اکثر نمایندگان تاکید داشتند که ایجاد دوگانه های مختلف در کشور باعث ایجاد مشکل برای مردم می‌شود.

فراهانی با بیان اینکه سه گروه از نمایندگان، موضوع تحقیق و تفحص از مرکز استراتژیک ریاست جمهوری در طول هشت سال گذشته را مطرح کردند، گفت:  قرار است در جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی هر سه مورد تقاضای تحقیق و تفحص مورد بررسی قرار گیرد و کمیسیون به دنبال این است که هر سه درخواست در قالب یک درخواست به عنوان تحقیق و تفحص از مرکز استراتژیک ریاست جمهوری در طول هشت سال گذشته تصویب شود. در صورت تصویب این تقاضا در جلسه امروز کمیسیون در جلسه روز سه شنبه صحن این تحقیق و تفحص مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:  عده‌ای از نمایندگان نیز درخواست اعمال ماده ۲۳۴ آیین نامه را در این زمینه داشتند که در هر صورت نتیجه تحقیق و تفحص و اعمال ماده ۲۳۴ به قوه قضاییه برای برخورد با  افرادی که در این حوزه نقش داشتند ارسال خواهد شد و این موضوع روند قانونی خود را در مجلس شورای اسلامی طی خواهد کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha